Θα ζήσετε περισσότερο αν ο ήλιος ήταν ήρεμος την ημέρα που γεννηθήκατε

Μία παράξενη μελέτη που πραγματοποίησαν Νορβηγοί επιστήμονες λέει ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια των περιόδων της ηλιακής ηρεμίας θα ζήσουν περισσότερο από τους άλλους !!.Solar Flare ήλιος

Θα μπορούσε να αναδειχθεί ίσως και το εκκεντρικότερο επιστημονικό άρθρο που εκδόθηκε αφού μία ομάδα Νορβηγών επιστημόνων υποστηρίζουν ότι μέσος όρος ς ενός ανθρώπου, δηλαδή η διάρκεια της ζωής του εξαρτάται από την φάση του ήλιου την ημέρα που γεννήθηκε. Με λίγα λόγια, οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι η περιοδική δραστηριότητα του ήλιου μας έχει να κάνει με το πότε θα τινάξουμε τα πέταλα.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι, έχοντας ερευνήσει την ηλιακή δραστηριότητα μεταξύ των ετών 1676-1878 και τη στιγμή του θανάτου των ανθρώπων που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διαπίστωσαν ότι εκείνοι που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια των περιόδων της ηλιακής ηρεμίας έζησαν περισσότερο. Έτσι, μια έκθεση στο περιοδικό Proceedings of the Royal Society B  λέει ότι, τα παιδιά που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια που ο ήλιος είχε μικρή δραστηριότητα έζησαν περίπου 5,2 χρόνια περισσότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Επιπλέον, αναφέρουν ότι, η γονιμότητα και η επιτυχής αναπαραγωγική μειώθηκε στις γυναίκες που γεννήθηκαν κατά τα έτη με υψηλή ηλιακή δραστηριότητα.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτοί που γεννήθηκαν όταν ο ήλιος ήταν μάλλον νευρικός τείνουν να πεθαίνουν πρόωρα, διότι, κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, το ουράνιο σώμα παράγει τεράστιες ποσότητες υπεριώδους ακτινοβολίας, η οποία μπορεί να βλάψει τα κύτταρα και ακόμη και το DNA.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).