23 Φεβρουαρίου έρχεται το YouTube kids

Η USA Today αναφέρει ότι το σχεδιάζει να ξεκινήσει μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται YouTube στις 23 Φεβρουαρίου.YouTube Kids

Αναφέρθηκε ήδη από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, αλλά η επιβεβαίωσε ότι εργαζόταν σε μια τέτοια εφαρμογή το Δεκέμβριο. Η εφαρμογή, η οποία θα είναι δωρεάν, θα τρέχει σε συσκευές μόνο κατά την έναρξη λειτουργίας της.

Σύμφωνα με τη USA Today, η εφαρμογή θα είναι χωριστή από την κύρια υπηρεσία του YouTube και θα διαθέτει μια αρχική οθόνη με οκτώ επιλογές από παιδικές τηλεοπτικές εκπομπές και άλλες δημοφιλείς συστάσεις.

Τα παιδιά μπορούν να αναζητήσουν βίντεο πληκτρολογώντας κανονικά στην αναζήτηση ή χρησιμοποιώντας τη φωνή τους, ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αναμένει να είναι αρκετά δημοφιλής καθώς πολλά μικρά παιδιά δεν μπορούν να πληκτρολογήσουν. Η εφαρμογή δεν θα είναι σε θέση να ψάξει για ακατάλληλους όρους, όπως για τον όρο “σεξ” για παράδειγμα.

Η Wall Street αναφέρει ότι η εφαρμογή θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας στη σύνοδο κορυφής Kidscreen την επόμενη εβδομάδα.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


35  +    =  41