Έρχεται υπηρεσία messenger από το YouTube

Πως θα σας φαινόταν αν το αποκτούσε ; Όπως και αν σας φαίνεται το YouTube διαθέτει ήδη την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων, αλλά προς το παρόν διατίθεται μόνο για λίγους χρήστες.

Βέβαια η πρόσβαση αναμένεται να αυξηθεί το επόμενο διάστημα.youtube native sharing

Σύμφωνα με μια δημοσίευση του Wired, το YouTube έχει αρχίσει να δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό “φυσικής ανταλλαγής” ή native sharing στις εφαρμογές για κινητά, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται βίντεο ευκολότερα, χωρίς να χρειάζεται να αντιγράψουν και να επικολλήσουν URLs ή να κάνουν εναλλαγές μεταξύ πολλών εφαρμογών.

Το highlight αυτού του νέου χαρακτηριστικού είναι το γεγονός ότι επιτρέπει στους χρήστες να υποβάλουν τις παρατηρήσεις τους για τα βίντεο σαν μέρος της ιδιωτικής συνομιλίας, αλλά τα σχόλια μπορούν εμφανιστούν και δημοσίως.

Η νέα υπηρεσία μπορεί στην πραγματικότητα να μετατρέψει το YοuTube σε μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων, παρόμοια με το και το Twitter, με την έννοια ότι θα υποστηρίζει την επικοινωνία ανάμεσα σε μια επιλεγμένη ομάδα.

Είναι μια έξυπνη επιχειρηματική στρατηγική του YοuTube, καθώς οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να εγκαταλείψουν την εφαρμογή για να κάνουν με τους φίλους τους, πράγμα που σημαίνει λιγότερη κίνηση προς τους ανταγωνιστές.

Η νέα υπηρεσία συνομιλιών του YοuTube αυτή τη στιγμή διατίθεται πολύ περιορισμένα και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα γίνει διαθέσιμη για όλο τον κόσμο.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).