Έρχεται υπηρεσία messenger από το YouTube


Πως θα σας φαινόταν αν το YouTube αποκτούσε messenger; Όπως και αν σας φαίνεται το YouTube διαθέτει ήδη την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων, αλλά προς το παρόν διατίθεται μόνο για λίγους χρήστες.

Βέβαια η πρόσβαση αναμένεται να αυξηθεί το επόμενο διάστημα.youtube native sharing

Σύμφωνα με μια δημοσίευση του Wired, το YouTube έχει αρχίσει να δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό “φυσικής ανταλλαγής” ή native sharing στις εφαρμογές για κινητά, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται βίντεο ευκολότερα, χωρίς να χρειάζεται να αντιγράψουν και να επικολλήσουν URLs ή να κάνουν εναλλαγές μεταξύ πολλών εφαρμογών.

Το highlight αυτού του νέου χαρακτηριστικού είναι το γεγονός ότι επιτρέπει στους χρήστες να υποβάλουν τις παρατηρήσεις τους για τα βίντεο σαν μέρος της ιδιωτικής συνομιλίας, αλλά τα σχόλια μπορούν εμφανιστούν και δημοσίως.

Η νέα υπηρεσία μπορεί στην πραγματικότητα να μετατρέψει το YοuTube σε μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων, παρόμοια με το Facebook και το Twitter, με την έννοια ότι θα υποστηρίζει την επικοινωνία ανάμεσα σε μια επιλεγμένη ομάδα.

Είναι μια έξυπνη επιχειρηματική στρατηγική του YοuTube, καθώς οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να εγκαταλείψουν την εφαρμογή για να κάνουν chat με τους φίλους τους, πράγμα που σημαίνει λιγότερη κίνηση προς τους ανταγωνιστές.

Η νέα υπηρεσία συνομιλιών του YοuTube αυτή τη στιγμή διατίθεται πολύ περιορισμένα και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα γίνει διαθέσιμη για όλο τον κόσμο.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news