YouTube: μπορεί να ξεκινήσει συνδρομητική υπηρεσία με μηνιαίο τέλος

Το YouTube μπορεί σύντομα να προσθέσει μια συνδρομητική για το καλύτερο και το πρωτότυπο περιεχόμενο του. Ένα σχόλιο που υπάρχει σε μια δημοσίευση του Variety αποκαλύπτει ότι η υπηρεσία βίντεο της Google εξετάζει την “προοπτική δρομολόγησης της δικής του συνδρομητικής VOD υπηρεσίας.”youtube

Η υπηρεσία θα προσφέρει πιθανώς μετάδοση βίντεο συγκεκριμένου περιεχομένου χωρίς διαφημίσεις, σύμφωνα με το TheVerge. Αυτό θα μπορούσε πιθανά να περιλαμβάνει δημοφιλή βίντεο των YοuTubers (YοuTube Stars) κάτω από το σήμα του YοuTube.

Αν μια τέτοια υπηρεσία κυκλοφορήσει στην αγορά, μάλλον θα είναι παρόμοια με τη YouTube Music Key, η οποία παρέχει πρόσβαση χωρίς την εμφάνιση διαφημίσεων, και σας επιτρέπει την επιλογή μουσικών βίντεο για δωρεάν streaming από το Google Play Music με ένα μηνιαίο τέλος που φτάνει τα 7,99 δολάρια το μήνα.

Η κίνηση της εταιρείας προς ένα συνδρομητικό μοντέλο μπορεί να θεωρηθεί σαν απάντηση στην πίεση των ανταγωνιστών όπως το Vimeo, το Hulu, τη Vessel, και άλλων. Με την εισαγωγή μιας τέτοιας συνδρομητικής υπηρεσίας, το YοuTube θα είναι σε θέση να διοχετεύσει περισσότερα στους δημιουργούς περιεχομένου, προσελκύοντας παράλληλα νέους πελάτες.

Από την άλλη, αυτή η κίνηση δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς οι συνδρομητικές υπηρεσίες βίντεο streaming, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα το τελευταίο . Μάλιστα ήταν άξιο απορίας το γιατί η Google δεν είχε μπει ακόμα στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).