Δείτε το πρωτότυπο του smartphone της ZUK που έχει διάφανη οθόνη

Πριν από μέρες ανακοινώσαμε το νέο ZUK Z1. Η ΖUK είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που υποστηρίζεται στην πραγματικότητα από τη Lenovo. Όπως προαναφέραμε πρόσφατα ανακοίνωσε το πρώτο smartphone της.

Όμως το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης, παρουσιάστηκε ένα πολύ φοβερό πρωτότυπο.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε το GizmoChina, η Zuk παρουσίασε το πρωτότυπο ενός smartphone που φαίνεται να έχει μια διαφανή οθόνη.ZUK transparent screen phone

Έτσι κείμενα και εικόνες εμφανίζονται στην οθόνη, που λόγω τις διαφάνειας, εμφανίζει ένα see-through αποτέλεσμα. Δεν είμαστε σίγουροι για το τι χρηστικότητα θα μπορούσε να έχει μια διαφανή οθόνη, αλλά μια πιθανή χρήση της θα μπορούσε να ήταν με εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.

Να αναφέρουμε ότι το πρωτότυπο που εμφανίζεται στη φωτογραφία μπορεί να είναι πραγματικά μόνο μια οθόνη, χωρίς συσκευή.  Η διάφανη οθόνη που βλέπετε παραπάνω δεν είναι η πρώτη που εμφανίστηκε. Νωρίτερα αυτό το έτος η Samsung παρουσίασε και τη δική της διαφανή οθόνη.

  H Samsung παρουσίασε τα Galaxy Note III και Galaxy Gear

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε για το αν και πότε θα δούμε μια τέτοια συσκευή στην αγορά, αλλά είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα την χρηστικότητα της σε πρακτικό επίπεδο, αλλά σαν teaser που χρησιμοποιήθηκε από την νεοσύστατη εταιρεία φαίνεται να λειτούργησε και πολύ καλά μάλιστα.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


30  +    =  37