Οθόνη της Philips κερδίζει το βραβείο 2014 COMPUTEX d&i Gold Award

Η πρώτη στον κόσμο virtually seamless οθόνη Philips Two-in-One βραβεύτηκε με το βραβείο 2014 COMPUTEX d&i Gold Award ως εξαιρετική καινοτομία ανάπτυξης. Η οθόνη Philips Two-in-One (μοντέλο 19DP6QJNS) συνδυάζει δύο οθόνες 19 ιντσών (48,3 εκ.), που συνθέτουν σχεδόν ενιαία επιφάνεια με συνολική διαγώνιο 32 ιντσών για αυξημένη παραγωγικότητα και βελτιωμένη θέαση. Με το λιτά σχεδιασμένο στενό πλαίσιο 3,5 χιλ. και πανοραμική IPS οθόνη, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει εικόνες με φωτεινά χρώματα από οποιοδήποτε σημείο θέασης.

Philips 2014 COMPUTEX d and i Gold Award
Η πρώτη παγκοσμίως virtually seamless οθόνη Two-in-One της Philips φέρνει την παραγωγικότητα της διπλής οθόνης και το λιτό, εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό στους επιτραπέζιους υπολογιστές

Με μία βάση στήριξη για εξοικονόμηση χώρου και σχεδιασμό που προσφέρει μέγιστη εργονομία και άνεση, οι δύο οθόνες μπορούν να γείρουν μπροστά και πίσω μέχρι 22,5 μοίρες για να επιτευχθεί η βέλτιστη γωνία θέασης. Επιπλέον, ο λιτός σχεδιασμός της οθόνης διατηρεί καθαρή και τακτοποιημένη την επιφάνεια εργασίας.
Η κομψή οθόνη Philips Two-in-One προσφέρει απλόχερα πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων μία DisplayPort και μία είσοδο VGA στην πρώτη οθόνη, μία είσοδο VGA και μία MHL-enabled HDMI στη δεύτερη, καθώς και από δύο εισόδους USB σε κάθε οθόνη για μεγαλύτερη άνεση. Χάρη στο MHL οι φορητές συσκευές ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη, επιτρέποντας την απευθείας προβολή περιεχομένου από ένα συμβατό smartphone ή tablet, ενώ ταυτόχρονα η συσκευή φορτίζεται.

  Η πρώτη εμφάνιση του Edward Snowden Βίντεο

2

H οθόνη Philips Two-in-One είναι κατάλληλη για κάθε περιβάλλον. Ιδανική για την επέκταση της επιφάνειας εργασίας στο γραφείο, η οθόνη επιτρέπει τη σύγκριση αρχείων και διαθέτει περισσότερο χώρο για την αξιολόγηση εγγράφων, συμβάλλοντας στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας. Ειδικά για τους σχεδιαστές που χρησιμοποιούν 3D γραφικά ή προγράμματα CAD-CAM και χρειάζονται εξαιρετική λεπτομέρεια, η ενιαία διπλή οθόνη δίνει περισσότερο χώρο για δημιουργία και χρήση πολλαπλών σχεδιαστικών εργαλείων. Όσο για τους gamers, μπορούν να «βυθιστούν» στη δράση χάρη στη διχοτόμηση της διπλής οθόνης, ιδανική για gaming με δύο παίκτες σε μία οθόνη ταυτόχρονα.

Η οθόνη Two-in-One 19 ιντσών (48,3 εκ.) της Philips δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στην Ευρώπη.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

1  +  5  =  

Previous Story

Εξαγορά της Skybox Imaging από τη Google

Next Story

Το iOS 8 θα σας θυμίζει που έχετε σταθμεύσει το αυτοκίνητό σας