Το iOS 8 θα σας θυμίζει που έχετε σταθμεύσει το αυτοκίνητό σας

iOS 8

Η επιθυμεί να ενσωματώσει νέες λειτουργίες στο επερχόμενο λογισμικό της iOS 8 για να βοηθήσει τους οδηγούς να βρουν τα αυτοκίνητά τους σε περίπτωση που έχουν ξεχάσει που τα έχουν παρκάρει. Το χαρακτηριστικό θα λειτουργεί στο παρασκήνιο και δεν θα απαιτεί καμία ιδιαίτερη ενέργεια από το χρήστη.

Ασφαλώς σε όλους μας έχει συμβεί να μην μπορούμε να βρούμε που αφήσαμε παρκαρισμένο το αμάξι μας. Για αυτό το πρόβλημα υπάρχουν ήδη αρκετές εφαρμογές στο που ισχυρίζονται ότι μπορούν να δώσουν πλήρεις οδηγίες στους ιδιοκτήτες για να τα βρουν. Κάποια απαιτούν να έχει εγκατασταθεί στο κάποιο πρόσθετο υλικό, ενώ άλλα λειτουργούν σαν μια απλή πυξίδα.

Η Apple με το iOS 8 θέλει να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω και να δώσει στους μια πολύ καλύτερη λύση που δεν απαιτεί είσοδο στον λογαριασμό τους.

Ενσωματωμένα βαθιά στο iOS 8, υπάρχει κάποιος ​​κώδικας που παραπέμπει σε μία βοηθητική εφαρμογή “ParkingPin” που θεωρητικά θα δείχνει μία καρφίτσα στον χάρτη που θα σημαδεύει την θέση στάθμευσης του  αυτοκινήτου σας.

  Κατεβάστε δωρεάν τις περιηγήσεις της Ubisoft για την αρχαία Ελλάδα και την Αίγυπτο

Η αυτή θα αξιοποιεί το υλικό του τηλεφώνου (μικρόφωνο, αισθητήρες, το τσιπ Μ7) για να ανιχνεύει πότε ο ιδιοκτήτης στάθμευσε το  αυτοκίνητό του/της και αμέσως θα αποθηκεύει αυτή τη θέση για μελλοντική αναφορά.

Το κόλπο είναι αρκετά έξυπνο, και το χαρακτηριστικό θα βοηθήσει σίγουρα τους οδηγούς που έχουν την τάση να χάνονται στα απέραντα πάρκινγκ.

Δεδομένου ότι θα είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της εφαρμογής των χαρτών, η λειτουργία ParkingPin πιθανότατα θα τρέχει στο παρασκήνιο και δεν θα έχει μια εξειδικευμένη εφαρμογή / , όπως η εφαρμογή , για παράδειγμα.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


39  +    =  49