Samsung Galaxy Note 7 έρχονται ανά-κατασκευασμένα

Η Samsung ετοιμάζεται να πουλήσει ανά-κατασκευασμένα Galaxy Note 7 για να ελαχιστοποιήσει τις ζημιές και για να αποφευχθεί περιβαλλοντικό κόστος, σύμφωνα με δημοσιεύσεις που εμφανίστηκαν στην Νότια Κορέα.

Η εταιρεία φέρεται ότι σχεδιάζει να μειώσει την χωρητικότητα της ς αναφέρει το Hankyung.Galaxy Note 7

Οι “πειραγμένες” συσκευές θα πωλούνται κυρίως στην Ινδία, το Βιετνάμ και άλλες αναδυόμενες , αλλά η εταιρεία φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης της συσκευής στη Νότια Κορέα πριν από την κυκλοφορία του Galaxy Note 8.

Τα τμήματα συναρμολόγησης της εταιρείας θα τελειώσουν με την ανά-κατασκευή του Galaxy Note 7 τον Μάιο και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τον Ιούνιο, αναφέρει η δημοσίευση. Η χωρητικότητα της μπαταρίας από 3.500 mAh αναμένεται να είναι μεταξύ των 3.000 και 3.200 mAh.

Τα βασικά της συσκευής θα επαναχρησιμοποιηθούν αλλά το εξωτερικό της θα αλλάξει.

Η Samsung ανακοίνωσε νωρίτερα ότι το 98 τοις εκατό από τις 3.060.000 συσκευές που είχαν πωληθεί, έχουν ήδη ανακληθεί. Γύρω στις 200.000 συσκευές χρησιμοποιήθηκαν για να ανακαλύψουν τα αίτια των εκρήξεων της μπαταρίας και έτσι υπάρχουν γύρω στις 2,5 συσκευές που θα ξαναπεράσουν από την γραμμή συναρμολόγησης, σύμφωνα με το Hankyung.

Η πώληση αυτών των συσκευών θα επιτρέψει επίσης στην επιχείρηση να αποφύγει την επιβολή προστίμου για τις περιβαλλοντικές ζημίες, καθώς το Υπουργείο Περιβάλλοντος της Νότιας Κορέας είχε αναφέρει στην εταιρεία ότι θα επιβάλει πρόστιμο αν τα εναπομείναντα αποθέματα του Note 7 δεν αξιοποιηθούν σωστά.

Τον περασμένο μήνα, η Samsung ανακοίνωσε ότι οι ελαττωματικές μπαταρίες ήταν η αιτία των εκρήξεων του περασμένου έτους και τόνισε ότι το Galaxy Note 7 δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα.

Αυτό φυσικά θα το δούμε τον Ιούνιο…

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).