Marianas web το Deep Web και ιστορίες για αγρίους

Marianas web: Την πρώτη φορά που ακούσατε για το Deep Web μάλλον αισθανθήκατε περίεργοι. Μετά ακούσατε για το Dark Web και πέσατε από τα σύννεφα με τις “δημόσιες” αγορές ναρκωτικών, τις αγορές δεδομένων παιδικής πορνογραφίας, όπλων και υπηρεσίες ενοικίασης δολοφόνων. Καταλάβατε ότι τα πάντα μπορούσαν να αγοραστούν με Bitcoin.

Μετά το ανακάλυψαν τα media. Οι τρομακτικές ιστορίες του κρυφού web άρχισαν να κυκλοφορούν δημόσια. Αμέσως μετά οι ασφάλειας άρχισαν να δημοσιεύουν ιστορίες που τους θέλουν να κυνηγούν κακούς που προσπαθούν να μας βλάψουν στα σκοτεινά μονοπάτια του Dark Web. Ανακάλυψαν χίλια κακά, από , μέχρι συλλογές και πώληση ανθρωπίνων οργάνων.

Όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, μπορεί να θεωρείτε το Dark Web τρομακτικό, αλλά σας βάζει πάντα στο πειρασμό να μάθετε κι άλλα.

Όμως η πλειοψηφία των σελίδων του Dark Web δεν έχει καμία σχέση με τις παραπάνω τρομακτικές ιστορίες. Αν και το σκοτεινό διαδίκτυο φέρεται να φιλοξενεί κοινότητες που επιζητούν καθετί παράνομο, υπάρχει και ένα τεράστιο κοινωνικό δίκτυο που απλά επιζητεί την ιδιωτικότητα.

Για να δώσουμε περισσότερη τροφή στα media, που αναζητούν τρομακτικές ιστορίες, αποφασίσαμε να μιλήσουμε για το Marianas web. Το βαθύτερο μέρος του ιστού, όπου κανείς δεν θέλει να πάει… Το “Web της Μαριάννας”.Marianas web

Ο θρύλος του Marianas web φαίνεται να παίρνει το όνομά του από το βαθύτερο μέρος του ωκεανού, το Marrencha's Trench. Υποτίθεται ότι είναι το βαθύτερο μέρος του ιστού, ένας απαγορευμένος τόπος μυστηριώδους κακού, ή τουλάχιστον αυτός είναι ο μύθος που έχει καλλιεργήσει μια online πιστών.

Ανάλογα με το πού θα διαβάσετε τους μύθους του Marianas web, θα βρείτε “τα πιο σκοτεινά μυστικά της ανθρωπότητας στην ιστορία της”, τη μυστική τοποθεσία της Ατλαντίδας και τα “μυστικά αρχεία του Βατικανού” ή μια βάση δεδομένων των αρχείων που ανήκουν στις πιο ισχυρές υπηρεσίες πληροφοριών στη Γη. Πολλοί πιστεύουν ότι το Marianas web είναι η πατρίδα μιας πανίσχυρης οντότητας τεχνητής νοημοσύνης.

Το Marianas web είναι σίγουρα ο ορισμός του πιο τρομακτικού Dark Web, μάλλον επειδή είναι τεχνικά αδύνατο. Υποτίθεται ότι είναι προσβάσιμο μόνο μέσω κβαντικών υπολογιστών, οι οποίοι σήμερα υπάρχουν μόνο από μεγάλες εταιρίες, και όπως φαίνεται θα αργήσουν να φτάσουν σε σπίτια ιδιωτών.

Σύμφωνα με την πρώτη λοιπόν, ο Assange έχει πρόσβαση σε κβαντικούς υπολογιστές μέσα από την πρεσβεία του Ισημερινού που είναι κλειδωμένος…

Webcam ποιες εφαρμογές τη χρησιμοποιούν;

Ωστόσο τελευταία άρχισε να αναφέρεται δειλά δειλά στο reddit και σε ορισμένες “ψαγμένες” ιστοσελίδες (να δείτε ότι μετά την δημοσίευση στο iGuRu.gr θα ακολουθήσουν πάρα πολλοί). Όμως η ιστορία δεν φαίνεται να είναι αληθινή.

Η ιστορία φαίνεται να είναι αποτέλεσμα clickbait ή ένα παρατραβηγμένο αστείο κάποιας εταιρείας ασφαλείας (συμπεριλαμβάνεται και ένα και καλά). Ένα παραμύθι που πάρα πολλοί έχουν ερμηνεύσει ως γεγονός.

Δεν ξέρω αν τελικά υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν διαβάζουν προσεκτικά ή αποφεύγουν να διασταυρώσουν τις ιστορίες, ή αν τελικά θέλουν να πιστεύουν στην Ατλαντίδα και σε διάφορα αόρατα όντα.

Δείτε και το infographic

/x/ – How to access Μarianas Web (repost) – Paranormal – 4chan

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).