Συλλήψεις 2 ατόμων της ομάδας Lizard Squad

Ένα μέλος της ομάδας Lizard , συνελήφθη από την αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Daily Dot αναφέρει ότι ο 22-χρονος άνδρας,Vinnie Omari, συνελήφθη την Δευτέρα όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του. Ο Omari έστειλε στη Daily Dot μια φωτογραφία του εντάλματος έρευνας, υποστηρίζοντας η αστυνομία κατάσχεσε τις συσκευές του (Xbox One, , φορητούς υπολογιστές, τα sticks του και άλλο εξοπλισμό). Lizard Squad

Η αστυνομία του Thames Valley δημοσίευσε για την σύλληψη την Τετάρτη, επιβεβαιώνοντας ότι συνελήφθη ένας 22-χρονος από το Twickenham, “με την υποψία της απάτης με ψευδή παραστατικά και αδικήματα κακής χρήσης των υπολογιστών.”

Η έκθεση αναφέρει ότι η σύλληψη του Vinnie Omari έγινε την Τρίτη, αλλά όχι για τις επιθέσεις στα δίκτυα της Sony και της . Ο Vinnie Omari κατηγορείται για μια απάτη στη PayPal, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ του και τον Αύγουστο του . Οι επιθέσεις στη Sony PSN και Xbox Live δεν αναφέρονται πουθενά.

  World Gaming Day: βιομηχανία gaming πόλος έλξης εγκληματιών

Η ομάδα Lizard Squad δημοσίευσε επίσης στο Twitter ότι κάποιο άλλο μέλος, που είναι γνωστό με το ψευδώνυμο Ryan, συνελήφθη από το αμέσως μετά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο του Ντάλας. Σύμφωνα με τους Lizard Squad, ο Ryan είναι Φινλανδός πολίτης.

[tweet_embed id=550429583003381760]

[tweet_embed id=550430615917842432]

Η είδηση έρχεται μια ημέρα μετά την ανακοίνωση από τους Lizard Squad του Lizard Stresser, ένα εργαλείο, το οποίο θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ρίξει δίκτυα επιθέσεις DDoS στην τιμή των $ 6 και άνω.

Σε μια δημοσίευση τη Τετάρτη, ο ειδικός σε θέματα ασφάλειας Brian Krebs επέκρινε τις τεχνικές ικανότητες της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι ο πηγαίος κώδικας του Lizard Stresser είχε κλαπεί από ένα άλλο παρόμοιο εργαλείο που ονομάζεται titaniumstresser. Η ομάδα ανταποκρίθηκε, δημοσιεύοντας προσβλητικά tweets για τον Krebs.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).