Ανεβαίνει στην 1η θέση ο Chrome προσπερνώντας τον Internet Explorer

Εδώ και αρκετό καιρό, ο είναι το πιο δημοφιλές περιήγησης στον κόσμο. Κάτι όμως φαίνεται ότι άλλαξε. Ο Chrome της Google δείχνει να ανεβαίνει στην προτίμηση των χρηστών του , και συνεχίζει να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση. Internet Explorer

Συγκυριακό; Αυτό που άλλαξε από την πλευρά της Microsoft είναι η προώθηση του νέου browser Edge. Κατά συνέπεια υπάρχει μείωση του μεριδίου αγοράς του Internet Explorer, και ο Chrome δεν έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία του προς την πρώτη θέση.

Τον Μάρτιο, ο Internet Explorer έπεσε από το 44.79% στο 43.40%, ενώ ο Chrome ανέβηκε από ένα 36,56% στο 39,09% του μεριδίου της αγοράς. Κατά τον προηγούμενο μήνα ο Firefox, ο Safari, και η Opera έχασαν επίσης ποσοστά μεριδίου της αγοράς, και ο μεγαλύτερος χαμένος ήταν ο Firefox ο οποίος έπεσε από το 11,68% στο 10,54%.

Ο Edge της Microsoft παρουσίασε μια μικρή αύξηση στους χρήστες, αλλά δεν αρκεί για να εξηγήσει το 1,39% μείωση του Internet Εxplorer, το οποίο σημαίνει ότι αρκετοί χρήστες αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τον browser της Microsoft για τον Chrome.

Την ίδια περίοδο, η χρήση του Edge αυξήθηκε στο 4,30% από το Φεβρουάριο, που είχε 3,93%, μια αύξηση της τάξης του 0,37%.

Στοιχεία .com

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).