Πώληση της BitTorrent Inc και του uTorrent στον Justin Sun

Μια δημοσίευση αναφέρει ότι η BitTorrent Inc, η εταιρεία που ανακάλυψε το πρωτόκολλο peer-to-peer και αναπτύσσει το uTorrent θα πωληθεί στον επιχειρηματία Justin Sun.

Σύμφωνα με την TechCrunch, ο Sun συμφώνησε να πληρώσει 140 εκατομμύρια δολάρια, από τον Ιανουάριο του 2018 και υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την εξαγορά της εταιρείας.BitTorrent Inc

Ο Justin Sun είναι γνωστός για την πλατφόρμα Tron, η οποία περιγράφει τον εαυτό της σαν ένα από τα μεγαλύτερα λειτουργικά συστήματα στον κόσμο που βασίζεται στο . Μία από τις αποστολές της Tron είναι να δημιουργήσει ένα “πραγματικά αποκεντρωμένο και τις υποδομές του.” Μέρος αυτής της ς περιελάμβανε και τη δημιουργία του TRX, ενός κρυπτο-νομίσματος που αυτή τη στιγμή κοστίζει 0.045 δολάρια ανά .

Η συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί από τον Sun ή από την BitTorrent Inc και δεν είναι σαφές πως θα χρησιμοποιήσει την P2P τεχνολογία ο νέος ιδιοκτήτης. Φυσικά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με το uTorrent και τις άλλες εφαρμογές που συντηρεί η εταιρεία.

Η BitTorrent ισχυρίζεται ότι πάνω από 170 εκατομμύρια χρησιμοποιούν τα προϊόντα της ανά μήνα και ότι το πρωτόκολλό της είναι υπεύθυνο για το 40% της καθημερινής κίνησης στο διαδίκτυο.

___________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).