Πώληση της BitTorrent Inc και του uTorrent στον Justin Sun

Μια δημοσίευση αναφέρει ότι η Inc, η εταιρεία που ανακάλυψε το peer-to-peer και αναπτύσσει το θα πωληθεί στον επιχειρηματία Justin Sun.

Σύμφωνα με την TechCrunch, ο Sun συμφώνησε να πληρώσει 140 εκατομμύρια δολάρια, από τον Ιανουάριο του 2018 και υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την εξαγορά της εταιρείας.BitTorrent Inc

Ο Justin Sun είναι γνωστός για την πλατφόρμα Tron, η οποία περιγράφει τον εαυτό της σαν ένα από τα μεγαλύτερα λειτουργικά συστήματα στον κόσμο που βασίζεται στο blockchain. Μία από τις αποστολές της Tron είναι να δημιουργήσει ένα “πραγματικά αποκεντρωμένο internet και τις υποδομές του.” Μέρος αυτής της ς περιελάμβανε και τη δημιουργία του TRX, ενός κρυπτο-νομίσματος που αυτή τη στιγμή κοστίζει 0.045 δολάρια ανά μονάδα.

Η συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί από τον Sun ή από την BitTorrent Inc και δεν είναι σαφές πως θα χρησιμοποιήσει την P2P τεχνολογία ο νέος ιδιοκτήτης. Φυσικά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με το uTorrent και τις άλλες εφαρμογές που συντηρεί η εταιρεία.

Η BitTorrent ισχυρίζεται ότι πάνω από 170 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τα προϊόντα της ανά μήνα και ότι το πρωτόκολλό της είναι υπεύθυνο για το 40% της καθημερινής κίνησης στο διαδίκτυο.

___________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).