October 2018 Update των Windows 10 μόνο στο 6.6% των υπολογιστών

Η τελευταία έκδοση των Windows 10, (October 2018 Update)  επανακυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, αλλά η υιοθέτησή της φαίνεται να είναι πολύ , σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα της AdDuplex.

October 2018 Update

Η εταιρεία, κατάφερε να συλλέξει τα δεδομένα από τις περίπου 5.000 εφαρμογές που υπάρχουν στο Windows Store και χρησιμοποιούν το SDK της AdDuplex.

Έτσι για να μην νομίζετε ότι συλλέγουν δεδομένα μόνο η και η . Παρόλα αυτά η AdDuplex πραγματοποίησε και τη δημοσίευση, κάτι που είναι ενθαρρυντικό, γιατί τουλάχιστον δεν κρύβει την συλλογή , σε αντίθεση με άλλες που τις ανακαλύπτουν (ονόματα δεν λέμε).

Η AdDuplex αναφέρει ότι το October 2018 Update των Windows (είναι η έκδοση 1809) έχει καταφέρει να πιάσει μόνο το 6,6% του μεριδίου αγοράς. Η έκθεση της εταιρείας δείχνει ότι το October 2018 Update των Windows 10 έχει εγκατασταθεί τις διπλάσιες φορές από τον περασμένο μήνα, αλλά η υιοθέτηση της ενημέρωσης εξακολουθεί να είναι πολύ αργή αφού το ποσοστό μεριδίου της αγοράς εξακολουθεί να είναι μονοψήφια.

“Η ενημέρωση Οκτωβρίου(October 2018 Update)  είναι μοναδική σε όλο το ιστορικό των ενημερώσεων των Windows 10. Ενώ οι προηγούμενες ενημερώσεις εκτοξευόταν στα γραφήματα ένα με δύο μήνες μετά την κυκλοφορία τους στην αγορά, το October 2018 Update εξακολουθεί να παραμένει κοντά στον μηδενικό άξονα στο γράφημα”, αναφέρει η AdDuplex.

Αντίθετα η ενημέρωση Απριλίου των Windows 10 (April 2018 Update) εξακολουθεί να είναι το πιο χρησιμοποιημένο λειτουργικό σύστημα των Windows 10 τον Δεκέμβριο του 2018.  Σύμφωνα με τα στοιχεία και όπως βλέπετε παραπάνω, το April 2018 Update κατέχει το 83,6% του μεριδίου αγοράς ενώ το παλαιότερο Fall Creators Update είναι στο 5,7%.

_________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).