Windows 10 October 2018 Update νέο σφάλμα απενεργοποιεί διαχειριστές

Όπως φαίνεται η λίστα των σφαλμάτων στα Windows 10 1809, ή October 2018 Update, συνεχίζει να μεγαλώνει παρά τις προσπάθειες της Microsoft να τα διορθώσει.

Η Japanese Ask the Network & AD Support Team της Microsoft επιβεβαίωσε ένα άλλο σφάλμα στα Windows 10 της έκδοσης 1809. Το σφάλμα εμφανίζεται όταν οι συσκευές που τρέχουν Windows 10 της έκδοσης 1803 (April 2018 Update), αναβαθμίζονται στην έκδοση 1809.windows 10

Σύμφωνα με την αναφορά, οι λογαριασμοί διαχειριστών των Windows 10 μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν μετά την αναβάθμιση.

Η Microsoft αναφέρει ότι προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα και ζητά από τους διαχειριστές να μην αναβαθμίσουν σε 2018 Update συσκευές στις οποίες ο ενσωματωμένος λογαριασμός διαχειριστή είναι ο μοναδικός λογαριασμός με δικαιώματα διαχειριστή, καθώς κάτι τέτοιο θα εμπόδιζε την διαχειριστική στις συσκευές αυτές.

Οι διαχειριστές θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι υπάρχει διαθέσιμος τουλάχιστον ένας ακόμα λογαριασμός διαχειριστή στις συσκευές τους πριν ξεκινήσει η αναβάθμιση στη των Windows 10.

Για να μάθετε αν υπάρχει άλλος λογαριασμός διαχειριστή σε μια συσκευή:

Πιέστε μαζί τα δύο πλήκτρα Win-R για να ανοίξετε το Run,
Πληκτρολογήστε control userpasswords και στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε “Διαχείριση άλλου λογαριασμού”.

Τα Windows 10 εμφανίζουν τη λίστα λογαριασμών στη συσκευή σας αλλά και τον τύπο τους.

Η έκδοση 1809 των Windows είναι μια από τις πιο αποτυχημένες εκδόσεις του λειτουργικού, από τότε που το κυκλοφόρησε η Microsoft το 2015.

Η Microsoft αναγκάστηκε να σταματήσει τη διανομή της αναβάθμισης τον Οκτώβριο του 2018 αμέσως μετά την κυκλοφορία της νέας έκδοσης. Η εταιρεία χρειάστηκε να πραγματοποιήσει επιδιορθώσεις μέχρι τον Δεκέμβριο και να ξαναρχίσει την διανομή του λειτουργικού συστήματος.

Να αναφέρουμε ότι η επόμενη μεγάλη ενημέρωση είναι σε τρεις μήνες και η Microsoft θα πρέπει να βρει άμεσα ένα τρόπο να επιδιορθώσει όλα τα εκκρεμή ζητήματα, γιατί από την άλλη οι αρνητικές κριτικές συνεχίζουν να αυξάνονται.

_____________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).