Η Microsoft κυκλοφόρησε την δωρεάν εφαρμογή Office για τα Windows 10

Η Microsoft κυκλοφόρησε την δωρεάν εφαρμογή Office για τα Windows 10 μέσω του Microsoft Store. Αν και το όνομά της μπορεί να κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι η Microsoft προσφέρει ξαφνικά δωρεάν τη σουίτα γραφείου, δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Office

Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνει η Microsoft είναι η επανεφεύρεση της αρχικής εφαρμογής του My Office με μια νέα προσέγγιση, σχεδίαση και ονομασία, οπότε ο σκοπός του Οffice είναι να χρησιμεύσει ως συνοδευτική εφαρμογή, που σας βοηθά να βρείτε γρηγορότερα τα έγγραφα σας.

Η εφαρμογή Οffice περιλαμβάνει επίσης και προς στις εφαρμογές της σουίτας Οffice, καθώς και μαθήματα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη εν λόγω σουίτα γραφείου.

Το περίεργο στην ιστορία είναι, ότι η δωρεάν εφαρμογή ονομάζεται Οffice στην Αμερικάνικη ιστοσελίδα του Microsft Store και παραμένει ως My Οffice στην Ελληνική έκδοση της συγκεκριμένης ιστος. Η σημερινή είδηση αφορά την Αμερικάνικη , που είναι πάντα πιο ενημερωμένη.

Αν και η εφαρμογή Οffice είναι δωρεάν, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές της σουίτας Οffice, απαιτείται να κάνετε εγγραφή στο Οffice 365 ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Οffice 2016, το Οffice 2019 ή το Οffice Online.

Το Οffice θα έρθει προεγκατεστημένο στα Windows 10, ξεκινώντας από την επόμενη μεγάλη ενημέρωση δυνατοτήτων για το λειτουργικό ( Απρίλιος 2019 ). Η Microsoft δεν αναφέρει αν θα επιτρέπεται στους χρήστες να απεγκαταστήσουν την εφαρμογή, αλλά υπάρχει η πιθανότητα, ιδίως επειδή το Οffice είναι διαθέσιμο στο Microsoft Store.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).