Η Microsoft κυκλοφόρησε την δωρεάν εφαρμογή Office για τα Windows 10

Η κυκλοφόρησε την δωρεάν εφαρμογή για τα μέσω του . Αν και το όνομά της μπορεί να κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι η Microsoft προσφέρει ξαφνικά δωρεάν τη σουίτα γραφείου, δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Office

Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνει η Microsoft είναι η επανεφεύρεση της αρχικής εφαρμογής του My Office με μια νέα προσέγγιση, σχεδίαση και ονομασία, οπότε ο σκοπός του Οffice είναι να χρησιμεύσει ως συνοδευτική εφαρμογή, που σας βοηθά να βρείτε γρηγορότερα τα έγγραφα σας.

Η εφαρμογή Οffice περιλαμβάνει επίσης και συντομεύσεις προς στις εφαρμογές της σουίτας Οffice, καθώς και μαθήματα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη εν λόγω σουίτα γραφείου.

Το περίεργο στην ιστορία είναι, ότι η δωρεάν εφαρμογή ονομάζεται Οffice στην Αμερικάνικη ιστοσελίδα του Store και παραμένει ως My Οffice στην Ελληνική έκδοση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Η σημερινή είδηση αφορά την Αμερικάνικη ιστοσελίδα, που είναι πάντα πιο ενημερωμένη.

  Microsoft Edge τώρα και με κάθετα tabs

Αν και η εφαρμογή Οffice είναι δωρεάν, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές της σουίτας Οffice, απαιτείται να κάνετε εγγραφή στο Οffice 365 ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Οffice , το Οffice 2019 ή το Οffice Online.

Το Οffice θα έρθει προεγκατεστημένο στα Windows 10, ξεκινώντας από την επόμενη μεγάλη ενημέρωση δυνατοτήτων για το λειτουργικό σύστημα ( Απρίλιος 2019 ). Η Microsoft δεν αναφέρει αν θα επιτρέπεται στους να απεγκαταστήσουν την εφαρμογή, αλλά υπάρχει η πιθανότητα, ιδίως επειδή το Οffice είναι διαθέσιμο στο Microsoft Store.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


3  +  6  =