Patch Tuesday Μαρτίου σήμερα… Περιμένετε λίγο

Patch Tuesday Μαρτίου 2019: Είναι η ώρα των ενημερώσεων της Microsoft καθώς η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σήμερα τις αθροιστικές ενημερώσεις Μαρτίου του 2019 στις συσκευές με Windows 10.

Αυτό το μήνα, το Patch Tuesday θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 Μαρτίου και η Microsoft θα κυκλοφορήσει διάφορες ενημερώσεις για την επίλυση των τρωτών σημείων στα λειτουργικά της συστήματα και σε άλλα προϊόντα, όπως το Microsoft .

Παράλληλα με την επιδιόρθωση των ευπαθειών, οι ενημερώσεις θα διορθώσουν σφάλματα που σχετίζονται με την απόδοση και τη χρηστικότητα του λειτουργικού ή του λογισμικού της εταιρείας.Patch Tuesday

Οι επερχόμενες ενημερώσεις θα συμπεριλαμβάνουν επίσης και τις μηνιαίες συγκεντρώσεις για τα Windows 7 και 8.1. Φυσικά πολλοί είναι αυτοί που αγωνιούν για τις αθροιστικές ενημερώσεις των Windows 10, ειδικά στην έκδοση October 2018 Update, η οποία θα πρέπει να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία αυτής της έκδοσης.

Το October 2018 Update, είναι γνωστό και σαν Windows 10 στην έκδοση 1809. Οι εντυπώσεις των χρηστών για την συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι οι καλύτερες, αφού τα απανωτά σφάλματα τους θύμισαν τα Windows Vista.

Για την ιστορία, το October 2018 Update κυκλοφόρησε στις αρχές Οκτωβρίου του 2018 και από τότε η Microsoft έχει επικεντρωθεί στην επίλυση σφαλμάτων.

Ευελπιστούμε λοιπόν ότι το σημερινό Patch Tuesday θα φέρει περαιτέρω διορθώσεις σφαλμάτων από τις τυπικές ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας.

Το σημερινό Patch Tuesday θα μπορούσε να είναι το τελευταίο πριν από την κυκλοφορία της επόμενης μεγάλης έκδοσης νέων , καθώς η Microsoft βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία οριστικοποίησης και το RTM αναμένεται να υπογραφεί αυτό το μήνα.

Ως συνήθως, πριν εγκαταστήσετε τις σημερινές ενημερώσεις, καλό θα ήταν να περιμένετε, να δούμε τι θα συμβεί μετά τις πρώτες εγκαταστάσεις. Μπορεί τα πράγματα να μην πάνε έτσι όπως τα σχεδιάζει η Microsoft και να μείνετε χωρίς υπολογιστή.

___________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).