Windows 10 build 18855: βελτιώσεις σε Notepad και Sandbox

Windows 10 build 18855: Η κυκλοφόρησε μια νέα προεπισκόπηση των Windows 10 με βελτιώσεις στην Σημειωματάριο (Notepad app) και το Windows Sandbox.

Η ενημέρωση είναι η βελτιωμένη έκδοση του Windows 10 build 18850 που κυκλοφόρησε για τους testers στις 6 Μαρτίου, και έχει σαν build number το 18855.

Προσοχή αν σκέφτεστε να δοκιμάσετε το νέο build γιατί προέρχεται από το 20H1 branch, καθώς πρόκειται για την ανάπτυξη των Windows 10 που θα κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Τα Windows 10 αναπτύσσονται σαν υπηρεσία, κάτι που σημαίνει ότι διαθέτουν ενημερώσεις πολύ τακτικά με νέα . Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής έξι σημαντικές ενημερώσεις: November Update, Anniversary Update, Creators Update, Fall Creators Update, April 2018 Update, και October 2018 Update.

Αυτό το build λοιπόν (Windows 10 build 18855) είναι για τους Windows Insiders που έχουν επιλέξει την επιλογή Skip Ahead. Προς το παρόν η Microsoft έχει επιλέξει μα μην προσθέσει ακόμα νέα χαρακτηριστικά.

Το κύριο χαρακτηριστικό για αυτό το build είναι οι επιδιορθώσεις σε μια εφαρμογή των Windows που χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά. Το Σημειωματάριο (Notepad app) επαναφέρει αυτόματα το μη αποθηκευμένο περιεχόμενο όταν τα Windows επανεκκινούν μετά την εγκατάσταση ενημερώσεων. Αυτό φυσικά είναι υπέροχο, αν και πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2020 για να το δούμε στους υπολογιστές μας.

Το Windows Sandbox, όπως ίσως γνωρίζετε, είναι ένα ελαφρύ περιβάλλον προσαρμοσμένο να τρέχει εφαρμογές που θεωρούμε επικίνδυνες απομονωμένα.

Μπορείτε το χρησιμοποιήσετε για να τρέξετε ένα εκτελέσιμο που δεν είστε σίγουροι για το τι περιέχει ή τι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν μια καθαρή εγκατάσταση των Windows χωρίς κάποια μηχανή.

Οποιοδήποτε λογισμικό εγκαθίσταται στο Sandbox των Windows παραμένει μόνο στο sandbox, και όταν τερματίσετε την εφαρμογή όλα τα αρχεία που περιέχει διαγράφονται.
Windows 10 build 18855

Οι βελτιώσεις του Sandbox αλλά και για το νέο Notepad περιγράφονται αναλυτικά στις σημειώσεις έκδοσης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).