Earth Day: Νέο πακέτο ταπετσαρίας 4Κ για τα Windows 10

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο πακέτο ταπετσαρίας των Windows 10, με τίτλο Earth day, που περιλαμβάνει μια συλλογή από δέκα διαφορετικές 4Κ εικόνες με θέμα την ημέρα της Γης.

Earth Windows

Το πακέτο Earth Day προσφέρεται δωρεάν στους χρήστες των Windows 10, με δέκα θεματικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης 4Κ, ειδικά για τον εορτασμό της Ημέρας της Γης 2019, που ήταν στις 22 Απριλίου.

Στην περιγραφή του θέματος αναφέρεται: “Την 2019, θαυμάστε την εύθραυστη ομορφιά απειλουμένων και υπό εξαφάνιση ειδών και οικοτόπων από όλο τον κόσμο – σε εκπληκτική ανάλυση 4K, ένα δωρεάν αποκλειστικό σύνολο 10 εικόνων για τα Θέματα των Windows 10. Αυτές οι εικόνες προορίζονται για χρήση μόνο ως ταπετσαρίες ς ”.

Η συλλογή μπορεί να εγκατασταθεί από το Microsoft Store όπως και κάθε άλλη εφαρμογή. Για να κατεβάσετε πηγαίνετε εδώ.

Μόλις κάνετε την λήψη και την εγκατάσταση, το θέμα μπορεί να ενεργοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή των Windows 10, μεταβαίνοντας στην εφαρμογή “Ρυθμίσεις> Εξατομίκευση > Θέματα” . Απλά επιλέξτε το θέμα Earth Day (Ημέρα της Γης) και η ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας θα πρέπει να αλλάξει αυτόματα.

Όπως όλα τα άλλα θέματα βασισμένα στην ταπετσαρία, μπορείτε να μεταβείτε από το ένα φόντο στο άλλο κάνοντας δεξί κλικ στην και επιλέγοντας να μεταβείτε στην επόμενη ή την προηγούμενη εικόνα.

Αν θέλετε να εγκαταστήσετε αυτό το πακέτο / θέμα ταπετσαρίας, θα πρέπει να τρέχετε την ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 του Απριλίου 2018 (έκδοση 1803) ή του Οκτωβρίου 2018 (έκδοση 1809).

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).