Η ενημέρωση Απριλίου για τα Windows έχει επίσης προβλήματα με το λογισμικό McAfee

Αμέσως μετά την κυκλοφορία της ενημέρωσης Απρίλιος 2019 από την Microsoft οι χρήστες των Windows ανακάλυψαν ότι τα Windows 7 και 8.1 άρχισαν τα προβλήματα.

Αρκετά από αυτά άρχισαν να “παγώνουν”, να μην μπορούν να κάνουν boot κανονικά και κάποια καθυστερούσαν υπερβολικά να εκκινήσουν. Διαπιστώθηκε ότι αυτό οφείλεται στην σύγκρουση της ενημέρωσης των Windows με ορισμένα λογισμικά προστασίας από ιούς, όπως τα Sophos, Avast και AVG. Στην λίστα των συγκρούσεων προστέθηκε πρόσφατα και η McAfee.

Σε κάποια άρθρα της Microsoft, την περασμένη εβδομάδα, σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση των Windows 8.1 KB4493446 και την ενημερωμένη έκδοση των Windows 7 KB4493472, η εταιρεία δήλωσε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και με το λογισμικό προστασίας της McAfee, και προκαλεί τα ίδια συμπτώματα, δηλαδή βραδύτερη εκκίνηση ή πάγωμα οθόνης.

Και ενώ  στη Microsoft δηλώνουν ότι υπάρχει θέμα με τα Windows 7 και 8.1 που τρέχουν το λογισμικό McAfee, η εταιρεία McAfee υποστηρίζει ότι αυτά τα ζητήματα επηρεάζουν και τα Windows 10.

  Διαμορφώστε πολλαπλές οθόνες στα Windows 10

Σύμφωνα με την McAfee, αυτά τα προβλήματα οφείλονται σε αλλαγές στην υπηρεσία του υποσυστήματος Runtime Client Server, αλλιώς γνωστή ως CRSS.exe. Και δεν είναι τυχαίο, αφού και η εταιρεία Avast επιβεβαιώνει προβλήματα με το CRSS, δίνοντας μάλιστα μία λύση μέσω της registry.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


2  +  7  =