Η έκδοση Adobe Flash Player 20.0.0.286 είναι διαθέσιμη για download

Η έχει μόλις ανακοίνωσε την έκδοση του 20.0.0.286. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό συνιστάται να το εγκαταστήσουν το συντομότερο δυνατόν.

adobe flash patch

Το γνωστό τροπάρι ακολουθεί η Adobe και έτσι όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπάρχει καμία αναφορά διαθέσιμη για αυτή την έκδοση που η Adobe μόλις ανέβασε στους διακομιστές της. Να υποθέσουμε, ως συνήθως, ότι το πιθανότερο είναι μία έκδοση που διορθώνει ζητήματα ασφάλειας ή άγνωστες ευπάθειες που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα.

Το λογισμικό Adobe , το οποίο αναφέρεται συχνά ως μία από τις πιο ευάλωτες εφαρμογές που διατίθενται σήμερα, τρέχει σε εκατομμύρια υπολογιστές, γι ‘αυτό είναι κρίσιμο να εγκαταστήσετε τις νέες ενημερώσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μια πρόσφατη έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Bromium έδειξε ότι οι ευπάθειες υπερτριπλασιάστηκαν στο Adobe FΙash Player 2015, ενώ ο , ο οποίος είναι επίσης μία από τις πιο ευάλωτες εφαρμογές, στην πραγματικότητα μείωσε τον αριθμό των ελαττωμάτων ασφάλειας, με την κυκλοφορία των .

  Χωρίς Internet Explorer, δεν έχετε βίντεο στο PowerPoint

Μέχρι νεοτέρων πληροφοριών όσο αφορά αυτήν τη νέα έκδοση, καλό θα ήταν να την κατεβάστε γιατί η προγενέστερη θεωρείται πλέον επικίνδυνη, κυρίως λόγω αδυναμίας της Adobe να δώσει μία οριστική λύση στο πρόγραμμά της.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  15  =  23