Η έκδοση Adobe Flash Player 20.0.0.286 είναι διαθέσιμη για download

Η Adobe έχει μόλις ανακοίνωσε την έκδοση του 20.0.0.286. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό συνιστάται να το εγκαταστήσουν το συντομότερο δυνατόν.

adobe flash patch

Το γνωστό τροπάρι ακολουθεί η Adobe και έτσι όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπάρχει καμία αναφορά διαθέσιμη για αυτή την έκδοση που η Adobe μόλις ανέβασε στους διακομιστές της. Να υποθέσουμε, ως συνήθως, ότι το πιθανότερο είναι μία έκδοση που διορθώνει ζητήματα ασφάλειας ή άγνωστες ευπάθειες που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα.

Το λογισμικό Adobe Flash Player, το οποίο αναφέρεται συχνά ως μία από τις πιο ευάλωτες εφαρμογές που διατίθενται σήμερα, τρέχει σε εκατομμύρια υπολογιστές, γι ‘αυτό είναι κρίσιμο να εγκαταστήσετε τις νέες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μια πρόσφατη έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Bromium έδειξε ότι οι ευπάθειες υπερτριπλασιάστηκαν στο Adobe FΙash Player 2015, ενώ ο Internet Explorer, ο οποίος είναι επίσης μία από τις πιο ευάλωτες εφαρμογές, στην πραγματικότητα μείωσε τον αριθμό των ελαττωμάτων ασφάλειας, με την κυκλοφορία των .

Μέχρι νεοτέρων πληροφοριών όσο αφορά αυτήν τη , καλό θα ήταν να την κατεβάστε γιατί η προγενέστερη θεωρείται πλέον επικίνδυνη, κυρίως λόγω αδυναμίας της Adobe να δώσει μία οριστική λύση στο πρόγραμμά της.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).