Το Windows 10 Creators Update έρχεται. Τι θα συμβεί μετά;

Η Microsoft θα ξεκινήσει την επίσημη διάθεση του Windows 10 Creators Update στις 11 Απριλίου, και φυσικά θα είναι μια σημαντική στιγμή για την εταιρεία και τους πελάτες της, καθώς είναι η δεύτερη μεγάλη έκδοση μετά το Anniversary Update.

Υπάρχουν όμως πάρα πολλοί που αναρωτιούνται τι πρόκειται να συμβεί μετά την κυκλοφορία του Windows 10 Creators Update, κυρίως επειδή η Microsoft δεν έχει αναφέρει κάτι για τα μακροπρόθεσμα σχέδια της για το Windows 10.

Ωστόσο με το συνέδριο Build που θα πραγματοποιηθεί αυτή την άνοιξη, θα μάθουμε σίγουρα περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες, αν και γνωρίζουμε ήδη ένα δυο χαρακτηριστικά για την επερχόμενη έκδοση της επερχόμενης ενημέρωσης.Windows 10 Creators Update

Η επόμενη σημαντική έκδοση μετά την Windows 10 Creators Update (εσωτερικά έχει την κωδική ονομασία Redstone 2) είναι, φυσικά το Redstone 3.

Σύμφωνα με τις φήμες η ανάπτυξη του Redstone 3 έχει ξεκινήσει ήδη πίσω από τις κλειστές πόρτες της Microsoft και το πρώτο build έχει εντοπιστεί ήδη online. Όμως τίποτα δεν είναι επίσημο και δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα λεπτομέρειες.

Αυτό που ξέρουμε όμως, είναι η στρατηγική της Microsoft που διαθέτει δύο διαφορετικές εκδόσεις OS κάθε χρόνο. Έτσι ώστε εκτός από το Creators Update, θα δούμε και μια δεύτερη έκδοση μέσα στο 2017.

Με την κωδική ονομασία Redstone 3, η επόμενη ενημέρωση των Windows 10 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το φθινόπωρο και παρόλο που γνωρίζουμε πολλά, οι φήμες αναφέρουν ότι η Microsoft εργάζεται πάνω σε ένα νέο shell, καθώς και σε σε ένα εικονικό makeover που ονομάζεται project ΝΕΟΝ.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στο Windows 10 Redstone 3 σαν έκδοση 1711, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να το δούμε το Νοέμβριο. Προφανώς όμως είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε για τον χρόνο διάθεσης του Redstone 3.

Από την άλλη πλευρά, το πρώτο build για τους Insiders είναι πιθανό να κυκλοφορήσει αμέσως μετά την διάθεση του Creatοrs Update. Βέβαια όπως όλοι γνωρίζετε, δεν θα δούμε μεγάλες αλλαγές στο πρώτο build. Οι πιο σημαντικές βελτιώσεις και αλλαγές αναμένονται το καλοκαίρι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.110 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).