Ανάκληση συσκευών iPhone 12 με προβλήματα ήχου


Η Apple ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα ανάκλησης για συσκευές iPhone 12 με προβλήματα ήχου. Τα τηλέφωνα θα επισκευαστούν δωρεάν από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς.

iPhone,iPhone 12,Apple,ανάκληση

Η Apple είχε παρουσιάσει τον Οκτώβριο του 2020 τη σειρά iPhone 12 με πολύ καλές θετικές εντυπώσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι το τηλέφωνο έχει κατασκευαστικά προβλήματα καθώς το ακουστικό έχει αρχίσει να δείχνει ελαττώματα. Έτσι η Apple κάνει ανάκληση των συσκευών που επηρεάζονται από τα προβλήματα στο ήχο.

Ορισμένοι κάτοχοι των τηλεφώνων iPhone 12 και 12 Pro αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με τον ήχο, καθώς το ακουστικό δεν παράγει ήχο κατά τη διάρκεια κλήσεων. Η Apple λέει ότι αυτό οφείλεται στην αποτυχία ενός εξαρτήματος στη μονάδα δέκτη και ως εκ τούτου, οι επηρεαζόμενοι πελάτες δικαιούνται δωρεάν επισκευής.

Σύμφωνα με τον τεχνολογικό κολοσσό Cupertino, αυτό το ζήτημα επηρεάζει μόνο ένα “πολύ μικρό ποσοστό” συσκευών iPhone 12 και iPhone 12 Pro που είχαν παραχθεί μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Απριλίου 2021. Το iPhone 12 mini και το iPhone 12 Pro Max δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για δωρεάν επισκευές.

Η διαδικασία για να διορθώσετε το ακουστικό σας είναι αρκετά απλή. Απλώς πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν Εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Apple, το Apple Retail Store ή την Υποστήριξη της Apple για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Πριν παραδώσει το iPhone σας για επισκευές, η Apple συνέστησε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής στο iCloud.

Στην ανακοίνωση υπάρχουν και μερικά ψιλά γράμματα. Εάν στο τηλέφωνο υπάρχουν άλλα ελαττώματα, όπως σπασμένη οθόνη κλπ, θα πρέπει πρώτα να επισκευαστούν πριν η εταιρεία διορθώσει τη μονάδα του δέκτη. Φυσικά, αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον έξοδα προτού φτάσετε σε πλήρη λειτουργική κατάσταση την επηρεαζόμενη συσκευή σας.

Επιπλέον, η Apple έχει προειδοποιήσει ότι αυτό το πρόγραμμα εξυπηρέτησης δεν επεκτείνει την τυπική εγγύησή σας, που ισχύει για μονάδες iPhone 12 και iPhone 12 Pro δύο χρόνια μετά τη λιανική πώλησή τους και κλειδώνεται στην περιοχή αγοράς σας.

Το πρόγραμμα ανάκλησης ισχύει φυσικά και για τις χώρες της ΕΕΑ (European Economic Area) που είναι όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συν την Ισλανδία, Λινχεστάιν και Νορβηγία. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news