Ανακοίνωση της Cisco για τα προβλήματα στο Webex


Η Cisco παραδέχεται ότι υπάρχουν προβλήματα στην τηλεκπαίδευση αφού μπαίνοντας και τα Δημοτικά στο Webex άρχισαν και πάλι οι δυσλειτουργίες.

Προβλήματα συνδέσεων σημειώθηκαν με την είσοδο και των Δημοτικών σχολείων στην πλατφόρμα Webex, στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας. Και εδώ στον χορό των παραπόνων μπήκαν και γονείς, αφού ανέλαβαν να βοηθήσουν τους μικρούς μαθητές να συνδεθούν με το σχολείο τους και με την υπηρεσία να έχει πέσει φυσικά δεν τα κατάφεραν.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Cisco για τη σοβαρή δυσλειτουργία της υπηρεσίας στην πρεμιέρα της τηλεκπαίδευσης σε δημοτικά, νηπιαγωγεία και προνήπια.

«Η Cisco γνωρίζει το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με το Webex meetings. Ευχαριστούμε τους χρήστες και τους συνεργάτες μας για την υπομονή τους καθώς εργαζόμαστε εντατικά για τη διερεύνηση του προβλήματος και την επαναφορά της υπηρεσίας», αναφέρει σε δηλώσεις της η Έλενα Πρασσάκη, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Cisco για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

«Η εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση status.webex.com», αναφέρει επίσης.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι σύμφωνα με τις αναφορές που δέχθηκε η ομοσπονδία, στις περισσότερες περιπτώσεις παιδιά και δάσκαλοι κατάφεραν να συνδεθούν μόνο κατά τα πρώτα 30 ή 60 λεπτά, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται σε Βόρεια Ελλάδα και Αττική.

Τα προβλήματα έχουν αρχίσει από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ξεκίνησαν την τηλεκπαίδευση τα γυμνάσια και λύκεια.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news