Ο δημιουργός του Android Andy Rubin φτιάχνει το δικό του smartphone

Ο Andy Rubin, προγραμματιστής και δημιουργός του Android, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δικό τους με το όνομα Essential.

Rubin

O Andy Rubin είναι ο συν-ιδρυτής της εταιρείας Android Inc, η οποία πωλήθηκε στην Google το 2005. Ο ίδιος επέβλεψε την ανάπτυξη του Android στο Google μέχρι το 2014, όταν ξεκίνησε τη διαχείριση του τμήματος ρομποτικής.

Αφού εργάστηκε εννέα χρόνια στη Google, έφυγε από την εταιρεία το 2014 και ξεκίνησε μια εταιρεία κατασκευής hardware υλικού με την επωνυμία Global.

Το ανέφερε σήμερα ότι o Ρθβιν ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα εταιρεία, που θα ονομάζεται Essential Products Inc, η οποία προφανώς θα συμπεριλάβει το smartphone που ήδη έχει στα σκαριά. Η νέα εταιρεία έχει ήδη προσλάβει μια ομάδα 40 ατόμων από την Apple Inc και την Google.

Το Bloomberg αναφέρει επίσης ότι εργάζονται σε μια σουίτα hardware καταναλωτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των κινητών και συσκευών για έξυπνα σπίτια. Το κύριο έργο της εταιρείας θα είναι ένα smartphone με καμπύλη οθόνη στις άκρες.

  Το Gmail δεν επιτρέπει την επιστροφή στο παλιό UI

Ο Rubin έχει ήδη εγγράψει στην Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ αγαθά και υπηρεσίες όπως smartphones, , αξεσουάρ και λογισμικό λειτουργικού για κινητά τηλέφωνα, άρα είναι ασαφές εάν οι συσκευές του θα τρέχουν Android.

Το smartphone του Rubin θα κατασκευαστεί από υλικά κορυφαίας ποιότητας και έχουν αρθρωτό σχεδιασμό, βλέποντας πως στην αγορά υπάρχει ζήτηση για τέτοιου είδους συσκευές.

Το νέο τηλέφωνο αναμένεται να ανταγωνιστεί στο Pixel της Google και στο iPhone της Apple. Προφανώς, η θα είναι η υπεύθυνη εταιρεία για την κατασκευή του νέου τηλεφώνου. Αναμένεται να χτυπήσει την αγορά στα μέσα του τρέχοντος έτους, σε μια τιμή παρόμοια με το iPhone 7.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).