Αποχωρεί από την Microsoft ο Πάνος Πανάι

Πάει ο Πανάι …

Ο Ελληνικής καταγωγής Πάνος Πανάι αποχωρεί από την μετά από 19 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

panos panay microsoft

Ο Πάνος Κώστα Πανάι, εντάχθηκε στη Microsoft το 2004 και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το , όταν βοήθησε στην ανάπτυξη του προϊόντος Surface της Microsoft, παράλληλα με την κυκλοφορία των Windows 8.

Το , ανέλαβε ως επικεφαλής των προσπαθειών για όλες οι premium προσφορές της Microsoft. Το 2020, τέθηκε επικεφαλής των προσπαθειών του λειτουργικού Windows της Microsoft και βοήθησε στην ανάπτυξη των Windows 11.

Σύμφωνα με ένα εσωτερικό email από τον αντιπρόεδρο Rajesh Jha της Microsoft, ο Πανάι (Panos Panay) αποχωρεί μετά από 19 χράνια. Δεν έγινε γνωστός συγκεκριμένος λόγος της αποχώρησής του.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο email:

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια στην εταιρεία, ο Πάνος Πανάι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Microsoft. Η Panos είχε απίστευτη επίδραση στα και τον πολιτισμό μας καθώς και στο ευρύτερο οικοσύστημα των συσκευών.

Υπό την ηγεσία του Πάνου, η ομάδα δημιούργησε το εμβληματικό εμπορικό σήμα Surface με αγαπημένα προϊόντα.

Πιο πρόσφατα, ως ηγέτης των Windows, η ομάδα έφερε εκπληκτικές υπηρεσίες και εμπειρίες σε εκατοντάδες εκατομμύρια, με τα Windows 11 σε καινοτόμες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από τους συνεργάτες μας OEM.

Θα μου λείψει, και προσωπικά είμαι πολύ ευγνώμων για τις πολλές συνεισφορές του όλα αυτά τα χρόνια.

Στη δική του ανάρτηση X (πρώην Twitter), ο Πανάι ανέφερε σχετικά ότι «αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να γράψει το επόμενο κεφάλαιο». Και πρόσθεσε: «Είμαι για πάντα ευγνώμων για τον χρόνο μου στη Microsoft και τους καταπληκτικούς με τους οποίους είχα την τιμή να φτιάξω προϊόντα».

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Panay έρχεται λίγες μόλις ημέρες πριν από την προγραμματισμένη εκδήλωση της Microsoft στη Νέα Υόρκη στις 21 Σεπτεμβρίου, όπου η εταιρεία αναμενόταν να αποκαλύψει νέες ανανεώσεις για ορισμένα από τα προϊόντα του Surface, μαζί με ορισμένες ενημερώσεις για Windows 11.

Φήμες λένε ότι κάτι απρόσμενο συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες καθώς ο Panay δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο X στις 28 Αυγούστου ότι “Αναμένεται να βρεθεί στη Νέα Υόρκη στις 21 Σεπτεμβρίου και να μιλήσει για την καινοτομία τεχνητής νοημοσύνης από τη Microsoft!”.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Microsoft,Panay,Πανάι

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).