Ashampoo 3D CAD Professional 6

Το 3D Professional 6 είναι η επαγγελματική λύση για σχεδιαστές και αρχιτέκτονες τοπίου. Σχεδιάστε, απεικονίστε και ανταλλάξτε ιδέες σχεδιασμού με επαγγελματισμό και χωρίς προβλήματα! Δημιουργήστε τμήματα σχεδίων για τη δημιουργία εφαρμογών ή για την τεκμηρίωση κατασκευών που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.jashampoo-3d-cad-pro-6

Χρησιμοποιήστε ισχυρά χαρακτηριστικά για την επίτευξη τεχνικής αριστείας και βασιστείτε σε εκτεταμένες δυνατότητες μοντελοποίησης για να σχεδιάσετε τα δικά σας στοιχεία κατασκευής ή γλυπτά και προσθέστε μια καλλιτεχνική πινελιά στις δημιουργίες σας.

Εισάγετε εκατομμύρια 3D αντικείμενα με ευκολία

Το νέο Ashampoo 3D CAD Pro 6 σας επιτρέπει να φορτώσετε και να επεξεργαστείτε διάφορα επιπρόσθετα 3D αντικείμενα και να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματά σας σε ένα ολοκληρωμένο κατάλογο αντικειμένων. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε εκατομμύρια 3D αντικειμένα! Απλά εισάγετέ τα και προσθέστε τα στο σχέδιό σας! Με υποστήριξη μοντέλων SketchUp ή Collada, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε πολλά γενικά και επώνυμα μοντέλα.

Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις – συστοιχίες ταράτσας και επίπεδες στέγες

Καμία σχεδίαση δεν είναι καλή αν δεν υπάρχουν φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Για συστήματα οροφής, μπορείτε να καθορίσετε τη διάταξή τους, να επιλέξετε ενότητες από τον κατάλογο αντικειμένων και να τα τοποθετήσετε κατά τη φάση της εγκατάστασης. Για επίπεδες στέγες, μπορείτε απλά να καθορίσετε ποια μέρη θα μείνουν έτσι όπως είναι και ποια δεν θα χρησιμοποιηθούν για φωτοβολταϊκά στοιχεία κατά τη φάση του σχεδιασμού. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να τοποθετήσετε την εγκατάσταση με δύο μόνο κλικ και να προσαρμόσετε τις αποστάσεις μεταξύ των σειρών των πάνελ, να τις περιστρέψετε ή να τις ευθυγραμμίσετε – είναι η τέλεια προσέγγιση για τον προκαταρκτικό προγραμματισμό!

Πανίσχυρη ανάλυση περιοχής

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, έχουμε προσθέσει ανάλυση και υπολογισμό των χαρακτηριστικών των χώρων συν κατάλληλα πρότυπα παραγωγής. Εκτός από το ζωτικό χώρο, μπορείτε τώρα να επεξεργάζετε επίσης διάφορους άλλους χώρους όπως δάπεδα, τοίχους, οροφές, προσόψεις και πολλούς άλλους τομείς. Οι πρόσοψεις περιοχών μπορουν επίσης εύκολα να εξαχθεί σε αρχεία PDF, RTF ή Excel! Οι λίστες θέσεων για τα παράθυρα δεν είναι πλέον πρόβλημα.

Καθρεπτισμός αντικειμένων με ευκολία

Δύο ισχυρά εργαλεία θα σας βοηθήσουν να αντικατοπτρίσετε 3D και 2D αντικείμενα και σύμβολα είτε κατά μήκος ενός άξονα ή στα κεντρικά σημεία τους. Λειτουργεί επίσης με πολλαπλά τμήματα του ίδιου τύπου στοιχείων εξοικονομώντας σας πολύ χρόνο! Τα λογισμικά CAD δε μπορούν να γίνουν πιο ευέλικτα!

  Edge 110 σταματάει την υποστήριξη σε Windows 7, 8 και 8.1

Απαράμιλλη απόδοση

Το καθαρό, θεματικά δομημένο περιβάλλον χρήστη, σάς δίνει πρόσβαση με ένα κλικ σε όλες τις λειτουργίες. Τα πάντα είναι λογικά τοποθετημένα και εύκολα προσβάσιμα. Εσείς αποφασίζετε αν θα χρησιμοποιήσετε τις κλασικές γραμμές εργαλείων ή τις σύγχρονες κορδέλες που γνωρίζετε από τα προϊόντα του Office.

Βοηθήματα εισόδου και οδηγοί για απλή διαχείριση

Από σχέδια οροφής στη μοντελοποίηση έδαφος – το Ashampoo 3D CAD Pro 6 παρέχει χρήσιμα βοηθήματα εισόδου και οδηγούς για όλες τις περίπλοκες λειτουργίες. Εσείς επικεντρωνεστε στο περιεχόμενο και το λογισμικό κάνει τα υπόλοιπα – όπως θα έπρεπε να είναι.

Περιλαμβάνονται εξωτερικά και εσωτερικά σχεδιαστικά στοιχεία

Ο ενσωματωμένος κατάλογος αντικειμένων σάς δίνει πρόσβαση σε διάφορα δομικά στοιχεία, υφές, υλικά και σύμβολα. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να τοποθετήσετε τις πόρτες, τα παράθυρα, τα μπαλκόνια, τα στέγαστρα καθώς και τις υγειονομικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στα σχέδιά σας. Μπορείτε να εισάγετε επιπλέον αντικείμενα από το SketchUp και το Collada. Αυτό σας δίνει μια λεπτομερή εικόνα του τελικού σχεδίου ήδη από το στάδιο του σχεδιασμού – μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες!

Πύλη παροχής υλικών συναρμολόγησης για το CAD

Το mtextur.com [ch. de. eu.] παρέχει στους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές λεπτομερή υλικά συναρμολόγησης. Τα υλικά είναι διαθέσιμα προς λήψη ως υψηλής ποιότητας αρχεία CAD και BIM για άμεση χρήση στο σχέδιό σας. Μπορείτε επίσης να ψάξετε για συγκεκριμένα υλικά με βάση το υλικό της ομάδας, το χρώμα, την περίπτωση χρήσης, τον κατασκευαστή ή τη σειρά προϊόντων. Σύνδεσμοι σε επιπλέον λεπτομέρειες, παραδείγματα και PDFs με λεπτομέρειες για διάφορα υλικά είναι επίσης διαθέσιμα. Με πάνω από 10 χιλιάδες υλικά, το mtextur είναι η μεγαλύτερη πύλη για υλικά CAD (online από το 2006) παγκοσμίως. Αυτό θα σας διευκολύνει τη ζωή σας στην εποχή του BIM (Building Information Modeling).

Απαιτήσεις

Λειτουργικό Σύστημα:
Windows® 10, Windows® 8; Windows® 8.1,Windows® 7
Λογισμικά:
Microsoft .Net 4.5 Framework
Visual Studio 2015 Redistributables

Υπολογιστής:

Επεξεργαστής:
1,8 GHz Επεξεργαστής Ενός Πυρήνα και άνω
Συνιστάται πολυπύρηνος επεξεργαστής για βελτιωμένη απόδοση
Χώρος στο σκληρό δίσκο:
1,6 GB για την εγκατάσταση
Μνήμη:
4 GB και άνω
Κάρτα Γραφικών:
Ελάχιστη ανάλυση οθόνης x 800 με υποστήριξη ζωντανών χρωμάτων

Η εφαρμογή κοστίζει 299,00 € και μπορείτε να την δοκιμάσετε από το παρακάτω link

Ashampoo 3d CAD_Architecture 6

Όποιος από εσάς προλάβει να μας αποστείλει στο info[at]iguru.gr θα λάβει δωρεάν μια άδεια χρήσης της εφαρμογής

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).