Παρουσίαση Ashampoo Zip Pro Κερδίστε 10 άδειες χρήσης

Το νέο Pro, αναπτύχθηκε από τον κατασκευαστή λογισμικού Ashampoo. Η εφαρμογή συμπιέζει, κρυπτογραφεί, δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και διαχειρίζεται όλα τα αρχεία δεδομένων. Εκτός από τις εκτεταμένες διαδικασίες συμπίεσης και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, το Ashampoo Zip Pro διευκολύνει επίσης την ανταλλαγή δεδομένων, π.χ. μέσω του Dropbox και του μέσω ενός ολοκληρωμένου cloud uploader.Ashampoo Zip Pro

“Το Ashampoo Zip Pro παρέχει στους χρήστες ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων για τη διαχείριση αρχείων. Αυτό που κάνει το προϊόν μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας είναι η ελκυστική σχεδίαση” αναφέρει ο Tim Schiemann, επικεφαλής διαχείρισης του προϊόντος.

To iGuRu.gr διαθέτει για σας 10 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Zip Pro. Οι 10 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]iguru.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου.

Χαρακτηριστικά

Συμπίεση και να ανοίγει διάφορες μορφές αρχείων με ευκολία (ZIP, RAR, , , και πολλά άλλα).
Κρυπτογράφηση αρχείων στα 256-bit για μέγιστη ασφάλεια, πιστοποίηση FIPS 140-2  και συμβατό με OpenPGP.
Διαβάζει περισσότερα από 40 αρχεία όπως RAR 5, ISO και ACE
Επισκευάζει / μετατρέπει αρχεία για να ανακτήσει δεδομένα
Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω ενεργειών με την υποστήριξη VSS
Cloud browser με υποστήριξη για Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box, Amazon S3 και Azure
Εικονική υποστήριξη δίσκων για εύκολη αποθήκευση CD/DVD / Blu-ray (εικόνες ISO)

  H Εφορία υπολόγισε την φορολογική σας δήλωση και δικαιούστε επιστροφή φόρου

Ελκυστικός σχεδιασμός και διαισθητικός χειρισμός

Η ομάδα σχεδιασμού της Ashampoo δημιούργησε μια διαισθητική, μετρό εμφάνιση,  καθώς και ένα πλήρως προσαρμόσιμο περιβάλλον και το συνέδεσε με το ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών της εφαρμογής. Σε αντίθεση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη γενική εμφάνιση του προϊόντος. Όπως ακριβώς συμβαίνει με όλα τα προϊόντα Ashampoo, ο χειρισμός της εφαρμογής είναι διαισθητικός και εύκολος.

Γρηγορότερο Zip engine

Η εφαρμογή Ashampoo Zip Pro χρησιμοποιεί ένα βελτιωμένο multi-core engine που κατατάσσεται στα ταχύτερα της αγοράς διατηρώντας παράλληλα την πλήρη συμβατότητα με άλλες εφαρμογές Zip. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας περιορισμός στο μέγεθος ή του αριθμού των αρχείων.

Suite Κρυπτογράφησης

Το Ashampoo Zip Pro παρέχει ασφάλεια κρυπτογράφησης, με πιστοποίηση FIPS 140-2 για διάφορες κοινές μορφές αρχείων, όπως περιλαμβάνει ZIP, ZIPX, 7-ZIP, PAE, PAE2 και OpenPGP.. Η ολοκληρωμένη διαχείριση κωδικών πρόσβασης με μια ισχυρή πολιτική της εφαρμογής βοηθά τους χρήστες να επιλέξουν ισχυρούς κωδικούς.

Εικονικοί δίσκοι για εύκολη αποθήκευση

Οι δίσκοι CD, DVD ή Blu-ray μπορούν να αντιγραφούν σε εικόνες ISO για την πρόληψη μιας απώλειας δεδομένων. Παράλληλα με το συμπεριλαμβανόμενο χαρακτηριστικό της εικονικής μονάδας δίσκου, με αυτό τον τρόπο, το περιεχόμενο μιας ταινίας, ενός μουσικού δίσκου, ή ενός παιχνιδιού μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν και να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε – ακόμα και αν χαθεί το αρχικός δίσκος. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση επίσης στα τελικά περιεχόμενα του δίσκου σε συσκευές που έρχονται χωρίς μονάδες δίσκου, όπως οι φορητοί υπολογιστές και τα tablets.

  Το διάσημο παιχνίδι The Sims 4 θα διανέμεται από τον Οκτώβριο δωρεάν

Ashampoo Zip scripting

Το Ashampoo Zip Pro έρχεται με υποστήριξη για δέσμες ενεργειών για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων. Ακόμα και αρχεία που χρησιμοποιούνται από τις εφαρμογές που τρέχουν μπορούν να υποστηριχθούν χωρίς να χρειάζεται να κλείσει η εφαρμογή, χάρη στο χαρακτηριστικό Volume Shadow Copy support (VSS).

Τιμή και διαθεσιμότητα
Το Ashampoo ταχυδρομικός έρχεται σε δύο εκδόσεις. Το Δωρεάν Ashampoo Zip που μπορεί να χειριστεί απλές εργασίες συμπίεσης αρχείων, και η πλήρης έκδοση σε Ashampoo Zip Pro. Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το Ashampoo Zip Pro για 40 ημέρες.

Η τιμή του είναι στα  29.99 δολάρια.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

19 Comments

Leave a Reply
  1. Like ALL Ashampoo products, this one as also a pretty interface and a lot of useful tools .
    It seems a little bit heavy, but in general i like it very much! :)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  33  =  41