Ξεκινώντας από τους χρήστες iOS, το Facebook προσθέτει μία πολύ χρήσιμη λειτουργία αυτόματης βελτίωσης των… φωτογραφιών σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Πέρα από το auto-enhancing των φωτογραφιών που ανεβάζετε στην iOS συσκευή σας, μπορείτε να έχετε και εσείς οι ίδιοι τον έλεγχο της επεξεργασίας, ρυθμίζοντας τη φωτεινότητα ή την ευκρίνεια, αλλά ακόμη και να επαναφέρετε τη φωτογραφία στην αρχική της κατάσταση, αν δε σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα.
Να υπενθυμίσουμε ότι λειτουργία αυτόματης βελτίωσης στις φωτογραφίες έχει ήδη εδώ και καιρό το Google+, με το Faceboοk να “μπαίνει στο παιχνίδι”. δίνοντας έμφαση βέβαια πρώτα στους mobile users, καθώς, πέρα από το iOS, σύντομα η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη και στην Android εφαρμογή του.
O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες…..

