Προλάβετε! Η BitDefender σας δίνει δωρεάν για 6 μήνες το Mac Antivirus

Η Bitdefender συνεργάζεται με τον ειδικό ασφάλειας Graham Cluley και προσφέρει στους χρήστες Mac το Bitdefender Antivirus για Mac με εξάμηνη εντελώς δωρεάν χρήσης. Η προσφορά λήγει σε δύο ημέρες.

BitDefender
Μπορεί να μην ακούγεται πολύ, ένα anti-virus σε σύστημα της Apple, αλλά η ασφάλεια αυτές τις μέρες είναι κάτι που θα πρέπει να είναι στην ατζέντα των χρήστων Mac.

“Όσο τα Macs γίνονται όλο και πιο δημοφιλή  τόσο γίνονται στόχος των hackers από τους κατασκευαστές των ιών. Προστατέψτε το Mac σας με το νέο Bitdefender Antivirus για Mac, σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε τέλεια αρμονία με το OSX. Προσφέρει γρήγορη σάρωση και ακλόνητη προστασία από κακόβουλο λογισμικό χωρίς να σας καθυστερεί”, αναφέρει η εταιρεία.

Προσφορά από τον Cluley
Η BitDefender και πρώην ερευνητής της Sophos κ. Graham Cluley συνεργάστηκε για την προσφορά στους χρήστες Mac. Τα καλά νέα είναι ότι έχετε έξι μήνες δωρεάν προστασία. Τα κακά νέα είναι ότι αν διαβάσετε αυτό το άρθρο μετά από δύο ημέρες, η προσφορά θα έχει λήξει.

Πώς να πάρετε το λογισμικό
Απλά δώστε μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη ΒitDefender σε αυτή εδώ τη διεύθυνση και θα σας δώσει μία δωρεάν άδεια έξι μηνών για να χρησιμοποιήσετε κατά βούληση. Στη συνέχεια, κατεβάστε το Bitdefender Antivirus για Mac  από εδώ (κάντε στο download now) δίνοντας και πάλι μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας το .dmg. Κατόπιν αφαιρέστε οποιοδήποτε υπάρχον λογισμικό ασφαλείας πριν από τη διαδικασία, τοποθετήστε το DMG, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο PKG που υπάρχει μέσα, και ακολουθήστε τα βήματα για την εγκατάσταση του οδηγού. Αφού έχετε εγκαταστήσει το Βitdefender Antivirus για Mac, ξεκινήστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας και καταχωρήσετε το  χρησιμοποιώντας τον κωδικό που πήρατε στο email σας.

Τα βήματα είναι τα εξής:

  1. Κάντε κλικ στον αριθμό των ημερών που εμφανίζεται στην κύριο παράθυρο της εφαρμογής.
  2. Κάντε κλικ στο New Serial.
  3. Τοποθετήστε το κλειδί άδειας χρήσης στο πλαίσιο.

Βρίσκει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των iWorm
Το Βitdefender Antivirus για Mac είναι ενημερωμένο και έχει συμπεριλάβει τις πιο γνωστές παραλλαγές του malware iWorm. Όμως, θεωρώντας ότι η Apple έχει ήδη ενημερώσει το δικό της αντιβιοτικό (Xprotect) και λαμβάνοντας υπόψη ότι το Mac σας έχει ήδη λάβει τις έγκαιρες ενημερώσεις, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το λογισμικό Βitdefender ως προληπτικό μέτρο. Δεν είναι σαφές τι θα συμβεί μετά τις έξι μήνες που η δωρεάν συνδρομή θα τελειώσει. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα σταματήσει να λειτουργεί, αλλά πιθανά θα σταματήσει μόνο κάποιες λειτουργίες, όπως το να παίρνει ενημερώσεις με τα νέα malware. Σε κάθε περίπτωση, η εξάμηνη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση είναι σίγουρα μία γενναιόδωρη προσφορά.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).