Κάθε φορά που λαμβάνετε ένα μήνυμα στο Facebook και το διαβάζετε, εμφανίζεται μια ειδοποίηση στο chat box του αποστολέα που αναφέρει ότι έχετε δει το μήνυμα. Αναφέρει “Διαβάστηκε”, ακολουθούμενο από τη ώρα που το μήνυμα σας εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Faceboοk ή μέσω κάποιας εφαρμογής του Facebook.
Το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι χρήσιμο μερικές φορές, αλλά ορισμένοι χρήστες μπορεί να προτιμούν να το αποκλείσουν. Ίσως κάποιος θέλει να μην αισθάνεται πίεση για το πότε θα απαντήσει το μήνυμα, ή τέλος πάντων δεν επιθυμεί να δει ο αποστολέας ότι διαβάστηκε το μήνυμα.




