Αγορά εφαρμογής αυτοκαταστρεφόμενων μηνυμάτων από τη Yahoo

Στην αγορά της ς Blink, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να μοιραστεί τα οποία «αυτοκαταστρέφονται» μετά από λίγο προχώρησε η Yahoo.

yahoo-agora-efarmogis-autokatastrefomenon-minumaton

Όπως αναφέρεται στην της εφαρμογής, «είναι χαρά μας να ανακοινώσουμε ότι από τις 13 Μαΐου 2014 το Blink αποτελεί τμήμα της Yahoο! Φτιάξαμε το Blink επειδή πιστεύουμε ότι όλοι θα πρέπει να μπορούν να δείξουν την ίδια ειλικρίνεια και αμεσότητα στις online συζητήσεις τους όσο και σε αυτές που γίνονται με πρόσωπο. Προσβλέπουμε στις δυνατότητες που θα προκύψουν από την έλευση του οράματος του Blink στη Yahoο. Δεν μπορούμε να εκφράσουμε πόσο ευγνώμονες είμαστε για την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού- ελπίζουμε να παραμείνετε μαζί μας και για το επόμενο κεφάλαιο».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η εφαρμογή θα σταματήσει τη λειτουργία της μέσα στις επόμενες εβδομάδες, έτσι ώστε η ομάδα του Blink να μπορεί να δουλέψει πάνω σε προϊόντα «έξυπνης επικοινωνίας» της Yahoo. Σημειώνεται ότι η ομάδα περιλαμβάνει τους Κέβιν Στίβενς και Μισέλ Νόργκαν, πρώην εργαζομένους της , που ίδρυσαν τη Meh Labs- την startup η οποία δημιούργησε το Blink.

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Το Blink ανταγωνίζεται απέναντι σε «παίκτες» όπως το Snapchat, το Confide και το Wickr. Επιτρέπει την ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, φωτογραφιών και βίντεο που μπορούν να προβληθούν μόνο εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος πριν αυτοδιαγραφούν. Ένα ειδικό χρονόμετρο αρχίζει να μετρά αμέσως μόλις ο παραλήπτης ανοίξει το μήνυμα.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).