Εύκολη εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών της Google

Πολλοί από εμάς διαθέτουν πολλούς λογαριασμούς στην Google για διάφορους λόγους. Μπορεί να χρησιμοποιείτε πάρα πολύ το Gmail και το Ημερολόγιο της Google της δουλειάς σας, αλλά προτιμάτε να αποθηκεύετε στο Goοgle του προσωπικού σας λογαριασμού.

Η Google έχει προσθέσει που σας διευκολύνουν αν θέλετε να συνδεθείτε ταυτόχρονα σε πολλούς λογαριασμούς της εταιρείας, για να μην χρειάζεται να αποσυνδεθείτε από ένα λογαριασμό Gmail για να ελέγξετε τα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου άλλου.

Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση accounts.goοgle.com/AddSession για να συνδεθείτε με τον προσωπικό σας λογαριασμό της Goοgle από το ίδιο περιήγησης ενώ είστε ήδη συνδεδεμένος με τον λογαριασμό της δουλειάς σας.

Η σύνδεση είναι εύκολη, αλλά η εναλλαγή των λογαριασμών είναι δύσκολη

Όταν έχετε συνδεθεί ήδη, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας επάνω δεξιά και επιλέξτε οποιονδήποτε λογαριασμό της Google από το αναπτυσσόμενο μενού για να μεταβείτε στον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Ο προεπιλεγμένος λογαριασμός, είναι αυτός που εμφανίζεται στην κορυφή αυτής της λίστας, και είναι αυτός με τον οποίο έχετε συνδεθεί πρώτα. Έτσι, εάν πληκτρολογήσετε mail.goοgle.com στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης, θα οδηγηθείτε αυτόματα σε αυτόν το λογαριασμό σας. Για να ορίσετε έναν άλλο λογαριασμό της Goοgle σαν προεπιλεγμένο, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από όλους τους υπάρχοντες λογαριασμούς και να συνδεθείτε πρώτα με αυτόν το λογαριασμό.

  Τέσσερεις browsers για ανώνυμη περιήγηση

Αυτό προφανώς είναι πάρα πολύ δουλειά για τους χρήστες που θα πρέπει να συνδέονται και να αποσυνδέονται συνεχώς μεταξύ πολλών λογαριασμών.

Παρακάτω θα δούμε ένα απλό τέχνασμα με τις που θα σας βοηθήσει να αλλάζετε γρήγορα τους λογαριασμούς της Goοgle.

Ανοίξτε τον λογαριασμό του Gmail που σας ενδιαφέρει και πατήστε Ctrl+D (ή Cmd+D σε Mac) για να προσθέσετε ένα σελιδοδείκτη.

Μόλις προσθέσετε το νέο bookmark, κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε Επεξεργασία για να τροποποιήσετε το σελιδοδείκτη.

Θα πρέπει να προσθέστε το στοιχείο “autuser=email@gmail.com” μετά το τελευταίο σύμβολο (/) και να αλλάξετε το όνομα της συντόμευσης στο όνομα του email που χρησιμοποιείτε όπως φαίνεται παρακάτω και αποθηκευστε.

google

Επαναλάβετε τα βήματα για όλους τους υπόλοιπους λογαριασμούς σας στο Gmail.

Έτσι με ένα μόνο click μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα το λογαριασμό Gmail που σας ενδιαφέρει, ακόμη και αν ο λογαριασμός αυτός ενδέχεται να μην είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός σας στο Google.

  Αφαιρέστε τις πληροφορίες σας από την αναζήτηση της Google

Το τέχνασμα λειτουργεί με όλες τις υπηρεσίες του Google , όπως το Google Drive, Επαφές και Ημερολόγιο.

https://calendar.google.com/?authuser=giorgos@iguru.gr
https://drive.google.com/?authuser=giorgos@iguru.gr
https://contacts.google.com/?authuser=giorgos@iguru.gr

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).