Δείτε πρώτοι το Twitter που ετοιμάζει το Instagram

Τελικά έχουμε μια ιδέα για το πώς μπορεί να μοιάζει ο ανταγωνιστής του Twitter που ετοιμάζει το Instagram, όπως αναφέρει η Lia Haberman, η οποία μοιράστηκε κάτι που φαίνεται να είναι μια διαφάνεια με λεπτομέρειες για την επερχόμενη εφαρμογή.

fwfs7vmaeaeqg42

Η διαφάνεια δεν δίνει στην εφαρμογή κάποιο ξεχωριστό όνομα – αντίθετα, την αποκαλεί “νέα εφαρμογή κειμένου του Instagram για συνομιλίες” – αλλά έχει την κωδική ονομασία P92 σύμφωνα με την Haberman. Οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής τους στο Instagram και οι ακόλουθοί σας, το όνομά σας, και το βιογραφικό σας θα μεταφερθούν από την κύρια εφαρμογή.

Στην εφαρμογή, θα βλέπετε ένα feed και θα μπορείτε να κάνετε αναρτήσεις κειμένου έως και 500 χαρακτήρων με συνημμένους συνδέσμους, φωτογραφίες και βίντεο.

Η εφαρμογή μοιάζει πολύ αν σκεφτείτε το Instagram και το Twitter μαζί, με βάση δύο στιγμιότυπα οθόνης που περιλαμβάνονται στη διαφάνεια που διέρρευσε.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι η νέα εφαρμογή κειμένου του Instagram θα είναι συμβατή με ορισμένες άλλες εφαρμογές όπως για παράδειγμα το Mastodon, αναφέρει η διαφάνεια του Instagram.

“Οι χρήστες σε αυτές τις άλλες εφαρμογές θα μπορούν να αναζητούν, να ακολουθούν και να αλληλεπιδρούν με το προφίλ και το περιεχόμενό σας, εάν είναι δημόσιο ή εάν είναι ιδιωτικό που θα πρέπει να το εγκρίνετε.”

Εάν η εφαρμογή κυκλοφορήσει ευρέως, θα μπορούσε να κάνει το Instagram ακόμα πιο δημοφιλή εφαρμογή από ό,τι είναι ήδη.

Η Μέτα δεν ανέφερε τίποτα για τις επερχόμενες αλλαγές, αλλά τον Μάρτιο, δήλωσε:

“Εξερευνούμε ένα αυτόνομο αποκεντρωμένο κοινωνικό δίκτυο για την δημοσίευση ενημερώσεων κειμένου. Πιστεύουμε ότι υπάρχει μια ευκαιρία για έναν ξεχωριστό χώρο όπου οι δημιουργοί και τα δημόσια πρόσωπα μπορούν να μοιράζονται έγκαιρες ενημερώσεις σχετικά με τα ενδιαφέροντά τους”.

twitter,Instagram

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).