Όταν χρησιμοποιείτε την αναζήτηση στο Facebook, όλες οι πληροφορίες για τις δραστηριότητες σας αποθηκεύονται σε ένα ιστορικό αναζήτησης.
Οι πληροφορίες αυτές εμφανίζονται στο αρχείο καταγραφής της δραστηριότητας σας. Αν η καταγραφή των αναζητήσεων σας ανησυχεί: είναι ορατές μόνο σε εσάς. Αν αυτό δεν σας καθησύχασε και έχετε άλλους λόγους να που σας εκνευρίζουν με την αποθήκευση των δεδομένων σας, μπορείτε να διαγράψετε οριστικά όλο το ιστορικό αναζήτησής σας από το Facebοok.
Ανοίξτε την ιστοσελίδα του Facebook σε ένα browser της επιλογής σας.




