Δοκιμάστε το multitasking του Microsoft Edge

Το multitasking, ή αλλιώς “Κοινή χρήση χώρου εργασίας” είναι ένα υπό δοκιμή χαρακτηριστικό του Microsoft Edge και είναι διαθέσιμο για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.

edge multitasking

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft η εταιρεία άνοιξε στους χρήστες του Edge την Κοινή χρήση χώρου εργασίας (Δημόσια προεπισκόπιση) αν και στην περιορισμένη μορφή των 5 χρηστών ανά συνεδρία.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο multitasking και να είστε από τους πρώτους που θα το δοκιμάσουν στο Edge. Με το χαρακτηριστικό αυτό μπορείτε μέχρι και 5 άτομα να βλέπετε το ίδιο παράθυρο Edge το οποίο θα περιέχει όσες καρτέλες θέλετε. Ότι κίνηση κάνει ένας από τους πέντε θα την βλέπουν όλοι οι άλλοι.

Σαν λειτουργικότητα θεωρούμε ότι είναι πολύ καλή με ένα σωρό εφαρμογές. Ας υποθέσουμε ότι σχεδιάζετε ένα ταξίδι. Όλοι γνωρίζουμε πόση έρευνα μπορεί να συνεπάγεται: διαμονή, μεταφορά, πράγματα που πρέπει να κάνετε, πού να φάτε. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πολύ πιο εύκολα αν δημιουργήσετε με το Edge ένα παράθυρο αφιερωμένο στο ταξίδι σας, με ένα σύνολο καρτελών που θα τα βλέπουν όλοι ταυτόχρονα σε πραγματικό χρόνο.

Περιηγηθείτε στον Ιστό μαζί
Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενιαία, κοινόχρηστη προβολή των ιστοσελίδων σε ένα μοναδικό παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο. Για αυτό το ταξίδι που σχεδιάζετε, μπορείτε να προσκαλέσετε τα μέλη της ομάδας σας να δουν τις ίδιες σελίδες, να μοιραστούν πτήσεις, επιλογές διαμονής και ακόμη και να δημιουργήσουν ένα κοινόχρηστο έγγραφο για να συνεργαστούν σε δραστηριότητες και σχέδια ταξιδιού.

Φυσικά, όταν πρόκειται για κοινή περιήγηση, το απόρρητο και η ασφάλειά σας είναι επίσης στο επίκεντρο. Κάθε χρήστης θα βλέπει μόνο περιεχόμενο στο οποίο έχει πρόσβαση. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους χώρους εργασίας Edge μόνο εάν είστε συνδεδεμένοι σε λογαριασμό Microsoft.

Όπως αναφέρει, το Edge δεν θα μοιράζεται τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης ή του εμπιστευτικού λογαριασμού, όπως στοιχεία σύνδεσης, cookie και κωδικούς πρόσβασης με οποιονδήποτε άλλον έχει πρόσβαση.

Πώς αποκτάτε πρόσβαση
Θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft χρησιμοποιώντας την έκδοση Microsoft Edge 111.0.1661.51 (ή νεότερη). Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό Microsoft, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν για να ξεκινήσετε.

Μετά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο multitasking από εδώ.

Θα λάβετε 5 προσκλήσεις για αποστολή σε φίλους και συγγενείς για να συμμετάσχετε στην προεπισκόπηση. Καθώς η Microsoft ξεκινάει με περιορισμένη προεπισκόπηση, αυτή θα εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.

Η δοκιμή μας στο iGuru ήταν επιτυχής και δεν διαπιστώσαμε κάποιο πρόβλημα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Edge,Microsoft,multitasking

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).