Δωρεάν έλεγχος SEO της ιστοσελίδας σας

Κάντε δωρεάν έλεγχο της ιστοσελίδας σας για το SEO και βελτιστοποιήσετε την βρίσκοντας λέξεις – κλειδιά που λείπουν.

content quality check

Η ιστοσελίδα Content Quality Check είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο για τη των ιστοσελίδων, βρίσκοντας την απόδοση από λέξεις – κλειδιά.

Μπορείτε να της δηλώσετε το URL της ιστοσελίδα σας καθώς και μία λέξη – και αυτή θα αναλύσει τα με τα κορυφαία αποτελέσματα της Google. Υπολογίζει διάφορες παραμέτρους και σας παρουσιάζει μία αναφορά κατάταξης. Μπορείτε να δείτε τη λίστα λέξεων – κλειδιών που λείπουν από τη σελίδα σας και την κάνουν να κατατάσσεται χαμηλότερα.

Βασικά υπολογίζει τρεις παραμέτρους για την ιστοσελίδα σας. Βαθμός περιεχομένου, κάλυψη τος και αριθμός λέξεων. Και με αυτό, δημιουργεί τη θέση των πιο σχετικών λέξεων – κλειδιών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν στην ιστοσελίδα, προκειμένου να καταστεί σε υψηλή βαθμολογία. Πρόκειται για ένα εντελώς δωρεάν εργαλείο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε ανάρτηση του ιστότοπου σας και αφού αναλύσετε τα αποτελέσματα, μπορείτε να κάνετε τις σχετικές αλλαγές.

Η χρήση του δεν απαιτεί να εγγραφείτε. Απλώς μεταβείτε στην κύρια αρχική σελίδα και, στη συνέχεια, απλά εισαγάγετε τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας που θέλετε να αναλύσετε. Εισαγάγετε επίσης την κύρια λέξη – κλειδί για την οποία θέλετε να αναλύσετε τη σελίδα και ξεκινήστε τον έλεγχο SEO.

Τώρα, περιμένετε λίγα λεπτά και το αφήνετε να συλλέξει δεδομένα από τα κορυφαία αποτελέσματα της Google. Βασικά, θα αναζητήσει τα κορυφαία άρθρα, με την υψηλότερη κατάταξη για την καθορισμένη λέξη – κλειδί. Θα συγκρίνει αυτά τα άρθρα με τα δικά σας και θα σας δείξει μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο το περιεχόμενό σας είναι διαφορετικό σε ορισμένες πτυχές.

Μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στην σελίδα των αποτελεσμάτων, για να δείτε τη λίστα των λέξεων – κλειδιών που λείπουν από το περιεχόμενό σας. Απλώς αντιγράφετε αυτές τις λέξεις – κλειδιά που λείπουν και στη συνέχεια τις χρησιμοποιείτε στο περιεχόμενό σας, φυσικά για να βελτιώσετε την κατάταξή τους.

Εκτός από τις λέξεις – κλειδιά που λείπουν, μπορείτε επίσης να δείτε πώς είναι το περιεχόμενό σας σε σύγκριση με τα 10 κορυφαία Google για την ίδια λέξη – κλειδί. Θα σας δώσει μια ιδέα για το πόσο δύσκολο θα ήταν να καταταγείτε υψηλότερα από αυτά τα άρθρα. Εμφανίζει επίσης τον βαθμό περιεχομένου και τον αριθμό λέξεων αυτών των 10 κορυφαίων άρθρων.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το απλό και ισχυρό εργαλείο για να ελέγξετε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας για ποιότητα SEO. Μπορείτε να φτιάξετε καλύτερες ιστοσελίδες που θα κατατάσσονται υψηλότερα στην Google. Στις δοκιμές μας πάντως όταν του βάζαμε Ελληνική λέξη – κλειδί η ανάλυση χόλωνε και κολλούσε. Με τις Αγγλικές λέξεις δούλευε μια χαρά.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive of new posts by email.

content,quality,check,SEO,contentqualitycheck

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).