Δωρεάν Windows σημαίνει διαφημίσεις σας αρέσει δεν σας αρέσει

Η Microsoft δοκιμάζει νέες διαφημίσεις ή “προτάσεις” για το Pro στις ρυθμίσεις των 11 με την KB5034220. Στις εκδόσεις προεπισκόπησης του καναλιού Beta, η Microsoft ενεργοποίησε αθόρυβα μια νέα που προωθεί το Copilot Pro, με μια συνδρομή των 20 $ που σας δίνει πρόσβαση στο ChatGPT-4 Turbo και άλλες δυνατότητες.

Η εφαρμογή Ρυθμίσεις των Windows χωρίζεται σε κατηγορίες όπως τις Σύστημα, Bluetooth και συσκευές, Δίκτυο και , Εξατομίκευση και άλλες. Υπάρχει επίσης και μια ενότητα που ονομάζεται “Αρχική”, η οποία είναι ένας πίνακας εργαλείων που δείχνει τη συνολική διαμόρφωση των Windows, όπως το θέμα που προτιμάτε και τις συνδεδεμένες συσκευές.

windows settings promote copilot pro
WindowsLatest.com

Η Microsoft χρησιμοποιεί επίσης αυτή τη σελίδα των Ρυθμίσεων για να προωθήσει τις της όπως το 365. Το Σαββατοκύριακο, η Microsoft άρχισε να εμφανίζει προτάσεις για το “Microsoft Copilot Pro” στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Η διαφήμιση αναφέρει ότι εάν αποκτήσετε το Copilot Pro, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις νεότερες εκδόσεις του GPT, όπως το ChatGPT-4 Turbo, και να δημιουργείτε εικόνες τεχνητής νοημοσύνης πολύ πιο γρήγορα. Υπάρχουν δύο κουμπιά: ένα για να λάβετε το Copilot Pro και ένα άλλο για να μάθετε τι συμπεριλαμβάνεται σε αυτό. Σας αρέσει δεν σας αρέσει η διαφήμιση, δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Στην ίδια σελίδα, υπάρχει και μια ενότητα για να δοκιμάσετε δωρεάν το Microsoft 365, η οποία περιλαμβάνει εφαρμογές όπως το Word, το Excel και το PowerPoint. Στο κάτω μέρος της οθόνης, υπάρχουν επιλογές για να λάβετε βοήθεια ή να σχολιάσετε τα Windows.

copilot pro ad in windows 11
WindowsLatest.com

Αυτές οι προτάσεις η Microsoft δεν τις αναφέρει σαν διαφημίσεις αλλά σαν μια “Κάρτες”, γι' αυτό δεν μπορείτε να τις παραβλέψετε ή να τις κατσετε. Βέβαια αυτό δεν είναι το μόνο μέρος που θα συναντήσετε συστάσεις-προτάσεις για το Copilot Pro.

Εάν ανοίξετε στη σελίδα Λογαριασμοί των Ρυθμίσεων, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στην Microsoft, θα παρατηρήσετε μια άλλη “πρόταση” για το Copilot Pro.

Ξεκινώντας με την KB5034220, η κάρτα συνδρομής για το Copilot Pro προστίθεται σε δύο σελίδες των Ρυθμίσεων των Windows. Αυτές οι διαφημίσεις ή “” ή “προτάσεις” πιθανότατα θα έρθουν στις “σταθερές” εκδόσεις τις επόμενες ημέρες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your !

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).