Drone με κάμερα ασφαλείας που πετά μέσα στο σπίτι σας

Το Home της εταιρείας είναι ένα μικρό αυτόνομο με μία ασφαλείας συνδεδεμένη σε αυτό και επιτηρεί εσωτερικά όλο το σπίτι σας.

Το Always Home Cam είναι μια φιλόδοξη νέα συσκευή οικιακής ς που λειτουργεί ως ένα αυτόνομο drone, το οποίο μπορεί να πετάξει μέσα στο σπίτι σας για να σας δώσει την κατάσταση κάθε δωματίου όταν εσείς λείπετε. Μόλις πετάξει, το Always Home Cam επιστρέφει στην βάση του για να φορτίσει την μπαταρία του. Αναμένεται να κοστίσει 249,99$ και θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του τον επόμενο χρόνο.

Ο Jamie Siminoff, ιδρυτής της εταιρείας Ring και «αρχικός εφευρέτης», το παρουσίασε στο Amazon Event 2020 και ανέφερε ότι η ιδέα πίσω από το Always Home Cam είναι να παρέχει πολλαπλές απόψεις σε ολόκληρο το σπίτι χωρίς να απαιτείται η χρήση πολλαπλών καμερών. Σε μια συνέντευξη πριν από την ανακοίνωση, είπε ότι η εταιρεία έχει περάσει τα τελευταία δύο χρόνια εστιασμένη στην ανάπτυξη της συσκευής και ότι είναι ένα «προφανές προϊόν που είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί». Χάρη στις εξελίξεις στην τεχνολογία drone, η εταιρεία είναι σε θέση να κατασκευάσει ένα προϊόν σαν αυτό και να το λειτουργήσει όπως επιθυμείτε.

  Android security: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Always Home Cam είναι πλήρως αυτόνομο, αλλά οι ιδιοκτήτες μπορούν να του πουν ποια διαδρομή να ακολουθήσει και πού μπορεί να πάει. Όταν θα πάρετε για πρώτη φορά τη συσκευή, δημιουργείτε έναν χάρτη του σπιτιού σας για να τον ακολουθήσει, ο οποίος σας επιτρέπει να ζητάτε από το drone συγκεκριμένες θεάσεις, όπως η κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο. Το drone μπορεί να ζητηθεί να πετάξει κατ’απαίτηση ή να προγραμματιστεί να πετάξει αυτόματα, όταν εντοπιστεί μια διαταραχή από ένα συνδεδεμένο σύστημα ασφαλείας της Ring.

Η βάση φόρτισης αποκλείει την κάμερα και η κάμερα καταγράφει μόνο όταν βρίσκεται σε πτήση. Η εταιρεία Ring λέει ότι το drone κάνει έναν ηχητικό θόρυβο κατά την πτήση, οπότε είναι προφανές πότε γίνεται εγγραφή βίντεο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό διαφημιστικό βίντεο που ανέβασε:

Η εταιρεία αναφέρει ότι η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για απλά πράγματα, όπως για να ελέγξετε αν ο θερμοσίφωνας είναι ανοιχτός ή ένα α ξεχάστηκε ανοικτό ένα παράθυρο ή εάν μια πόρτα είναι κλειδωμένη, όταν φυσικά είστε μακριά από το σπίτι. Διαθέτει τεχνολογία αποφυγής εμποδίων που του επιτρέπει να αποφεύγει αντικείμενα στην πορεία του και οι καλυμμένες έλικες του αποτρέπουν να κάνει ζημιά στην περιουσία σας ή να τραυματίζουν ένα κατοικίδιο ζώο ή ένα άτομο που μπορεί να συγκρουστεί με το drone.

  HP Wolf Security διαπιστευτήρια πωλούνται την τιμή ενός πακέτου τσιγάρων

Είναι εύκολο να πούμε ότι είναι μακράν το πιο φιλόδοξο προϊόν της Ring και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν λειτουργεί πραγματικά, όπως υποσχέθηκε. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο έτος.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


8  +  2  =