Η Dropbox ανακοίνωσε το τέλος υποστήριξης για τα Windows XP

Μετά την Google, η οποία επισήμως εγκατέλειψε τα Windows XP με την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome, η Dropbox κάνει το ίδιο και ανακοινώνει ότι, αρχής γενομένης από τις 26 Ιουνίου η desktop εφαρμογή της δεν θα λειτουργεί πλέον στο 15-χρονών λειτουργικό σύστημα.

Dropbox

Το πρόγραμμα που υποστηρίζει τα Windows XP θα αφαιρεθεί από τη Dropbox με αποτέλεσμα κανείς χρήστης με Windows XP δεν θα μπορεί να συνδέεται με τον λογαριασμό του, είτε τον παλιό που είχε, είτε ανοίξει καινούργιο.

“Στις 29 Αυγούστου 2016, η desktop εφαρμογή Drοpbox δεν θα υποστηρίζει πλέον τα Windows XP. Μετά από αυτήν την ημερομηνία αυτόματα θα αποσυνδέεστε από τον λογαριασμό σας στο Drοpbox αν είστε με υπολογιστή που τρέχει Windows XP. Θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά μόλις ενημερώσετε το λειτουργικό σας με Windows Vista ή με νεότερη έκδοση” εξηγεί η Drοpbox.

Η εταιρεία λέει ότι η μόνη επιλογή που έχουν οι πελάτες των Windows XP είναι να αναβαθμιστούν σε νεότερη έκδοση των Windows, όπως Vista, 7, 8, ή 10. Τα αρχεία τους δεν θα επηρεαστούν και θα παραμένουν ασφαλισμένα στο cloud.

  Panda Security προστασία για πολλαπλές πλατφόρμες στη νέα σειρά λύσεων Retail 2014

Μια εναλλακτική επιλογή για όσους έχουν κολλήσει με τα Windows XP και δεν θέλουν να τα αλλάξουν, είναι να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους μέσω του drοpbox.com μέσα από ένα πρόγραμμα περιήγησης ή από μια κινητή συσκευή.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι σήμερα τα Windows XP εξακολουθούν να τρέχουν σε ποσοστό περίπου 10 % όλων των υπολογιστών σε όλο τον κόσμο. Το μερίδιο αυτό μειώνεται συνεχώς καθώς περισσότερες εταιρείες αφαιρούν την υποστήριξη τους.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

73  +    =  74

Previous Story

Κυκλοφόρησαν τα ISO του Ubuntu 16.04 LTS Xenial Xerus

Next Story

Κατεβάστε τον Opera 38 με δωρεάν VPN!