Η Dropbox ανακοίνωσε το τέλος υποστήριξης για τα Windows XP


Μετά την Google, η οποία επισήμως εγκατέλειψε τα Windows XP με την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome, η Dropbox κάνει το ίδιο και ανακοινώνει ότι, αρχής γενομένης από τις 26 Ιουνίου η desktop εφαρμογή της δεν θα λειτουργεί πλέον στο 15-χρονών λειτουργικό σύστημα.

Dropbox

Το πρόγραμμα που υποστηρίζει τα Windows XP θα αφαιρεθεί από τη Dropbox με αποτέλεσμα κανείς χρήστης με Windows XP δεν θα μπορεί να συνδέεται με τον λογαριασμό του, είτε τον παλιό που είχε, είτε ανοίξει καινούργιο.

“Στις 29 Αυγούστου 2016, η desktop εφαρμογή Drοpbox δεν θα υποστηρίζει πλέον τα Windows XP. Μετά από αυτήν την ημερομηνία αυτόματα θα αποσυνδέεστε από τον λογαριασμό σας στο Drοpbox αν είστε με υπολογιστή που τρέχει Windows XP. Θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά μόλις ενημερώσετε το λειτουργικό σας με Windows Vista ή με νεότερη έκδοση” εξηγεί η Drοpbox.

Η εταιρεία λέει ότι η μόνη επιλογή που έχουν οι πελάτες των Windows XP είναι να αναβαθμιστούν σε νεότερη έκδοση των Windows, όπως Vista, 7, 8, ή 10. Τα αρχεία τους δεν θα επηρεαστούν και θα παραμένουν ασφαλισμένα στο cloud.

Μια εναλλακτική επιλογή για όσους έχουν κολλήσει με τα Windows XP και δεν θέλουν να τα αλλάξουν, είναι να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους μέσω του drοpbox.com μέσα από ένα πρόγραμμα περιήγησης ή από μια κινητή συσκευή.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι σήμερα τα Windows XP εξακολουθούν να τρέχουν σε ποσοστό περίπου 10 % όλων των υπολογιστών σε όλο τον κόσμο. Το μερίδιο αυτό μειώνεται συνεχώς καθώς περισσότερες εταιρείες αφαιρούν την υποστήριξη τους.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news