Η Microsoft αποκάλυψε το Xbox One X των 499 δολαρίων


Μετά τα teasing για ένα χρόνο για το ‘Project Scorpio’, η Microsoft αποκάλυψε τελικά τη νέα έκδοση της πετρελαιομηχανής, Xbox One X, στην έκθεση E3 στο Los Angeles σήμερα.Xbox One X

Το μηχάνημα έχει δυνατότητα 4K και υπόσχεται ομαλή απεικόνιση σε πλήρη ανάλυση Ultra HD μαζί με υποστήριξη HDR. Η Microsoft αναφέρει ότι η ισχυρή συσκευή θα επιτρέψει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και περαιτέρω ορίζοντες σε απαιτητικά παιχνίδια, καθώς και καλύτερα γραφικά ακόμα και σε οθόνες 1080p.

Το Xbox One X έρχεται με ένα επεξεργαστή 8 πυρήνων που συνδυάζεται με 6 teraflops GPU και μια γραφική μνήμη GDDR5 στα 12GB σε ένα πακέτο που είναι 40% μικρότερο από το αρχικό Xbox One. Διαθέτει επίσης υγρή ψύξη για να σταματήσει τον θόρυβο. Διαθέτει 1TB αποθηκευτικό χώρο, 4K Blu-Ray disc drive και τεχνολογία Dolby Atmos για να ενεργοποιήσετε τον χωρικό ήχο.

Όταν η κονσόλα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου για 499 δολάρια, θα εμφανιστούν 42 νέοι τίτλοι παιχνιδιών ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων και των 22 που θα είναι αποκλειστικά για το One X. Το roster περιλαμβάνει:

  • Forza Motorsport 7
  • Crackdown 3
  • State of Decay 2
  • Metro: Exodus
  • PlayerUnknown’s Battlegrounds
  • Assassin’s Creed: Origins
  • Middle-Earth: Shadow Of War

Επιπλέον, το One X θα υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ του Xbox One. Μερικοί νέοι τίτλοι που έχουν ταξινομηθεί σαν “Xbox One X Enhanced” θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις βελτιωμένες δυνατότητες επεξεργασίας της νέας κονσόλας, αλλά θα τρέχουν και στο Xbox One ή και στο One S με λίγο λιγότερο pizazz.

Ας περιμένουμε και την ανακοίνωση της Sony….


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news