Αποκτήστε πρώιμη πρόσβαση στις νέες εφαρμογές στο Play Store

Το γνωρίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να τρέξετε τις pre εφαρμογές και α του store για κινητά Android? Αν όχι δείτε τις παρακάτω οδηγίες για το πως θα το κάνετε.

play store

Το να τρέξετε, ή αν θέλετε, το να δοκιμάσετε, τις νέες εφαρμογές και παιχνίδια πριν αυτά κυκλοφορήσουν επίσημα δεν είναι μόνο διασκεδαστικό αλλά βοηθά και τους προγραμματιστές να τελειοποιήσουν την τους. Τα σχόλια σας τους προσφέρουν την εμπειρία δοκιμής των προγραμμάτων τους σε πολλαπλές συσκευές και υπό διαφορετικές περιστάσεις.

Η Google λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της την αξία αυτών των δοκιμών και γιαυτό άλλωστε έχει δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα του Play Store με πρώιμο λογισμικό.

Το τμήμα ονομάζεται “Πρώιμη Πρόσβαση” (Early Access) και είναι όπως ακριβώς το ακούτε: ένα τμήμα για προγραμματιστές που μπορούν να ανεβάσουν τις σχεδόν τελειωμένες (αλλά όχι πλήρης) εφαρμογές τους και παιχνίδια, για τους που θέλουν να τις δοκιμάσουν.

Αυτές οι εφαρμογές και τα παιχνίδια είναι αρκετά σταθερές για να μπορείτε να τις εγκαταστήσετε και να παίξετε μαζί τους, αλλά μπορεί να έχουν ορισμένες ιδιορρυθμίες ή σφάλματα που μπορεί να δυσχεράνουν την τους. Όπως προείπαμε, η ιδέα είναι να σας αφήσει να πάρετε μια γεύση για το τι να περιμένετε, καθώς και να βοηθήσετε τον προγραμματιστή να διορθώσει οποιαδήποτε λάθη προκύπτουν.

  Πέντε online και δωρεάν site για να μετατρέψετε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία σε έγχρωμη

Η πρόσβαση σε αυτό το τμήμα του Play Store είναι πραγματικά πολύ απλή. Πρώτα, ανοίξτε το Play Store. Θα το βρείτε προεγκατεστημένο σε κάθε Android.

Υποθέτοντας ότι το έχετε ανοίξει έστω και μία φορά μέχρι τώρα, θα πρέπει να ξεκινήσει στη σελίδα “Εφαρμογές & Παιχνίδια”. Αν όχι, ανοίξτε το μενού σύροντας το δάκτυλό σας από την αριστερή πλευρά της οθόνης και επιλέξτε το “Εφαρμογές και παιχνίδια.”

Στην κύρια σελίδα του “Εφαρμογές & Παιχνίδια” υπάρχει από κάτω μία κυλιόμενη λίστα υπομενού που ξεκινά με το “Δημοφιλέστερα” μετά πάει στα “Παιχνίδια” κλπ. Αν προσπελάσετε όλη την λίστα σέρνοντας το δάκτυλό σας από την δεξιά μεριά της οθόνης, στο τέλος αυτής θα δείτε και την ετικέτα “Πρώιμη Πρόσβαση”. Πατήστε αυτή την επιλογή.

Η ενότητα αυτή αναλύεται σε δύο απλά τμήματα: “Ακυκλοφόρητες Εφαρμογές” και “Παιχνίδια υπό ανάπτυξη”. Στο κάθε ένα από αυτά θα δείτε μερικά από τα προγράμματα που το απαρτίζουν και αν πατήσετε την λέξη “Περισσότερα” θα δείτε τη πλήρη λίστα της υποενότητας.

  Αφαιρέστε τις πληροφορίες σας από την αναζήτηση της Google

Η Google επιμελείται αυτήν την ενότητα σε αρκετά μεγάλο βαθμό από ό,τι μπορούμε να δούμε, οπότε μην περιμένετε ένα τεράστιο κατάλογο επιλογών. Αντ’αυτού, θα πρέπει να δείτε γύρω στις 15-20 διαφορετικές εφαρμογές ή παιχνίδια.

Από εδώ και πέρα, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ή το παιχνίδι όπως οποιοδήποτε άλλο. Aπλά πατήστε σε αυτό που θέλετε και στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Εγκατάσταση”. Η κύρια διαφορά που θα δείτε εδώ είναι ένα μήνυμα ακριβώς κάτω από το εν λόγω κουμπί, που σας υπενθυμίζει ότι η εφαρμογή είναι ακόμη σε εξέλιξη και ότι μπορεί να είναι ασταθής.

Αξίζει να έχετε υπόψιν σας ότι αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το πρόγραμμα λογισμικού beta της Google, το οποίο επιτρέπει στους προγραμματιστές να ανεβάσουν beta εκδόσεις των υφιστάμενων εφαρμογών, διατηρώντας τα σε ένα ξεχωριστό κανάλι από τη σταθερή , αλλά ακόμα κάτω από την ίδια Play Store λίστα.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +  2  =