EaseUS Data Recovery Wizard 12.9 κατεβάστε τη νέα έκδοση

EaseUS Data Recovery Wizard 12.9: Ζούμε σε μια εποχή που οι υπολογιστές βρίσκονται παντού. Τους χρησιμοποιούμε για το σχολείο, στο γραφείο, για αποθήκευση προσωπικών αρχείων και για τους περισσότερους από εμάς, είναι πια απαραίτητοι στην καθημερινή μας ζωή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπολογιστές δεν μας προκαλούν και προβλήματα κάθε τόσο. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς εξαρτώνται από τους υπολογιστές αλλά και από την αποθήκευση δεδομένων μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα. EaseUS Data Recovery Wizard

Αυτό συμβαίνει όταν χάνουμε τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στους υπολογιστές μας, κάτι που μπορεί να συμβεί για πολλούς και διάφορους λόγους: επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού ή κάποια βλάβη στο σύστημα. Έτσι η απώλεια πολύτιμων δεδομένων είναι ένας εφιάλτης για όλους όσους ασχολούνται.

Τα δεδομένα χάνονται για πάντα;

Ας υποθέσουμε ότι ο υπολογιστής σας δέχθηκε επίθεση από έναν ιό ο οποίος κατέστρεψε όλα τα αρχεία σας ή έσβησε ολόκληρο το αποθηκευτικό σας χώρο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε χάσει τα δεδομένα σας για πάντα;

Οχι! Στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων. Τι κάνει αυτό το λογισμικό; θα ανακαλύψει τα χαμένα/διαγραμμένα αρχεία σας.

EaseUS Data Recovery Wizard

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες είναι πολύ ακριβές. Έτσι πριν σκεφτείτε να δοκιμάσετε κάτι που θα δυσκολευτείτε να πληρώσετε, στις περισσότερες περιπτώσεις, συνιστάται η χρήση ενός δωρεάν λογισμικού αποκατάστασης στοιχείων. Μεταξύ των διαφόρων διαθέσιμων επιλογών, το EaseUS recovery software καταφέρνει να βρει αποτελεσματικά διάφορους τύπους δεδομένων.

  Η Brilliant Control θα αλλάξει τους διακόπτες του σπιτιού σας

Κύρια χαρακτηριστικά του EaseUS recovery software.

Ανάκτηση διαφόρων τύπων χαμένων δεδομένων

Συνήθως, το δωρεάν λογισμικό δεν προσφέρει πολλές υπηρεσίες. Το πολύ, να ανακτήσει τυχαία διαγραφές από τον κάδο ανακύκλωσης.
Ωστόσο, στην περίπτωση του EaseUS, το δωρεάν λογισμικό σας επιτρέπει να ανακτήσετε μια μεγάλη ποικιλία δεδομένων, όπως εικόνες, αρχεία ήχου ή έγγραφα. Δεν έχει σημασία πώς χάσατε τα δεδομένα, η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να τα ανακτήσετε όλα και γρήγορα.

Γρήγορες και βαθιές σαρώσεις

Τα διαφορετικά προβλήματα απαιτούν διαφορετικές λύσεις. Μερικές φορές μια γρήγορη σάρωση μπορεί να σας επιτρέψει να ανακτήσετε τα δεδομένα σας πολύ εύκολα. Σε άλλες περιπτώσεις χρειάζεται μια πιο ολοκληρωμένη λύση. Αυτό το λογισμικό έχει και τα δύο χαρακτηριστικά. Μπορείτε να επιλέξετε μια γρήγορη σάρωση και να βρείτε αρχεία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, και αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να επιλέξετε βαθιές σαρώσεις που μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο αλλά είναι πιο διεξοδικές. Στην δεύτερη περίπτωση το hardware σας σαρώνεται στρώμα με στρώμα για να εξαγάγετε όλα τα χαμένα και τα διαγραμμένα δεδομένα.

  ESET στο μικροσκόπιο το Evilnum malware

Γρήγορη και απλή εφαρμογή

Το καλύτερο της εφαρμογής EaseUS είναι το πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιηθεί. Δεν υπάρχει κάποιο περίπλοκο περιβάλλον που μπορούν να κατανοήσουν μόνο οι εξειδικευμένοι χρήστες, αλλά μια απλή διεπαφή και την διαδικασία της σάρωσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι λίγα click και τελειώσατε.

Υποστήριξη πολλών συσκευών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να εξαγάγετε τα χαμένα δεδομένα από USB, βιντεοκάμερες, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και Pen Drives σε φορητούς ή κανονικούς υπολογιστές. Έτσι το λογισμικό είναι πρακτικό σε όλους τους τύπους απώλειας δεδομένων, και για πάρα πολλές συσκευές.

EaseUS Data Recovery Wizard Free και Pro

Ανακτήστε εύκολα τα βασικά σας δεδομένα με το EaseUS data recovery software. Δεν θα απογοητευτείτε από τα αποτελέσματα. Με την ευκαιρία, η EaseUS προσφέρει μια έκπτωση 50% για την έκδοση Pro.

___________________

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


17  +    =  21