Κατεβάστε το ebook “Learn Ethical Hacking from Scratch” δωρεάν για περιορισμένο χρόνο

Μπορείτε να κατεβάσετε το ebook “Learn Ethical Hacking from Scratch” (Μάθετε Ethical Hacking από το μηδέν) δωρεάν μέχρι τις 23/7/2019. Η αξία του eBook είναι 23 δολάρια Αμερικής και περιέχει 564 σελίδες.

hacking

Το ebook “Learn Ethical Hacking from Scratch” προορίζεται για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να παραβιάσουν για να ελέγξουν την ασφάλεια διαφόρων συστημάτων. Ξεκινά από το μηδέν και δεν λαμβάνει καμία προηγούμενη γνώση πειρατείας ή διείσδυσης. Είναι πραγματικά για αρχάριους.

Το βιβλίο είναι μια επισκόπηση συμβουλών και τεχνικών που καλύπτουν διάφορες περιοχές. περιλαμβάνει την βασική ορολογία, δοκιμές διείσδυσης, εργασία με το Linux Kali και την γραμμή εντολών, πρόσβαση σε δίκτυα, εργαλεία σάρωσης.

Επίσης καλύπτει και τα τρωτά σημεία του ιστού, όπως XSS και SQL injections. Το βιβλίο εξετάζει πώς λειτουργούν τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, δίνοντας έμφαση στα τρωτά σημεία, αξιοποιώντας τις αδυναμίες, ελέγχοντας την ασφάλεια και διασφαλίζοντας τα συστήματα.

Οι πληροφορίες στο βιβλίο “Learn Ethical Hacking from Scratch” παρουσιάζονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Το κόστος του κανονικά είναι 23 δολάρια αλλά θα διανέμεται δωρεάν μέχρι τις 23/7/19.

  Syrian Electronic Army Hacked ο λογαριασμός του Play Store της Sky

Το βιβλίο είναι μία περιορισμένα χρονικά προσφορά από το TradePub. Το TradePub προσφέρει δωρεάν χρήσιμα και ενδιαφέροντα ηλεκτρονικά βιβλία σε τακτική βάση. Η γλώσσα είναι η Αγγλική.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν. Η διαδικασία εγγραφής είναι λίγο χρονοβόρα και προσανατολίζεται προς τις επιχειρήσεις. Αν είστε απλός χρήστης, συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες ώστε να εγγραφείτε σε ένα λογαριασμό.

Εάν θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, ο συγγραφέας του βιβλίου διδάσκει κάποια (επί πληρωμή) μαθήματα με τον ίδιο τίτλο στο Udemy.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  76  =  83