ΕΔΠΠΙ: απόφαση για κλείσιμο δεκάδων Ελληνικών και ξένων ιστοσελίδων


Πριν από λίγο αναφέραμε ότι η δημοφιλής Ελληνική ιστοσελίδα υποτίτλων Subs4free (.com) σταμάτησε να λειτουργεί. Η σελίδα έκλεισε από τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας που την πέρασε στην μαύρη λίστα του.

Αμέσως μετά αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για το κλείσιμο της συγκεκριμένη ιστοσελίδας, πέσαμε στην απόφαση που μόλις δημοσιεύτηκε από την EEEΠ και αφορά την ΕΔΠΠΙ.

Edited: Το άρθρο επεξεργάστηκε για να διορθώσουμε τον τίτλο. Από ΕΕΕΠ το κάναμε ΕΔΠΠΙ που ισχύει κανονικά. Αναφέραμε ΕΕΕΠ, γιατί η απόφαση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα τους. Η διόρθωση έγινε μετά από παρέμβαση του αναγνώστη μας Vasili Karkatzouni

Το Subs4free σε αυτή τη λίστα μοιάζει να είναι το ΚΕΡΑΣΑΚΙ στην τούρτα, καθώς θα παρατηρήσετε πάρα πολλά Ελληνικά sites που αναφέρονται στην απόφαση:

Παραθέτουμε όλο το PDF (click στο PDF για να το διαβάσετε εδώ) και σαν εικόνες:

Στο παραπάνω κείμενο θα βρείτε δημοφιλή ονόματα της Ελληνικής και ξένης πειρατικής σκηνής, από το yify, yts to piratebay, μέχρι διάφορα domains του gamato (ναι πάλι), το moviecinema.gr, διάφορα domains του xrysoi. onlinemoviestar.xyz, teniesonline και tenies-online, oipeirates.eu και .se, tainio-mania.com, liomenoi.com, magico.info, substv.club και substv.gr, subs4free.com, greeksubtitles.info, subtitles.gr και άλλα.

Διαβάστε την παραπάνω ανακοίνωση.

Να αναφέρουμε ότι η ΕΕΕΠ, κατηγορεί για φιλοξενία των παραπάνω ιστοσελίδων την Cloudflare, ένα πάροχο CDN! Τόσο σχετικοί!

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news