Η εφαρμογή Myhealth εμφανίζει πλέον και το ιστορικό σας

Η εφαρμογή Myhealth για κινητά Android και iPhone εμφανίζει από σήμερα και το ιστορικό σας, όσο τουλάχιστον έχει εκδοθεί μετά την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής ς.

myhealth

Οι κάτοχοι της εφαρμογής Myhealth έχουν πλέον πλήρη πρόσβαση στο ιστορικό των ιατρικών συνταγών και παραπεμπτικών τους. Μπορούν πλέον να βλέπουν από τα κινητά τους τηλέφωνα όλες οι ιατρικές συνταγές και τα παραπεμπτικά που έχουν εκδοθεί από την ημερομηνία που ξεκίνησε η ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Το ιστορικό σας δηλαδή μπορεί να φτάνει και μέχρι το 2012, όταν τότε ξεκίνησε η λειτουργία του Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης. Μέχρι χθες, το MyHealth app παρείχε πρόσβαση στις ιατρικές συνταγές και τα παραπεμπτικά που έχουν εκδοθεί από τον Ιανουάριο του 2020 και εντεύθεν.

Μέσω του MyHealth app οι πολίτες:
1. Μπορούν να βλέπουν όλες τις συνταγές, τα παραπεμπτικά και τις ιατρικές βεβαιώσεις που έχουν εκδοθεί για τον ΑΜΚΑ τους (αριθμό και ημερομηνία έκδοσης, γιατρό που συνέταξε το έγγραφο, καθώς και όλο το περιεχόμενο)
2. Μπορούν να λαμβάνουν στο κινητό τους ειδοποιήσεις (push notifications) για κάθε συνταγή, παραπεμπτικό ή ιατρική βεβαίωση που εκδίδεται για τον ΑΜΚΑ τους μέσω της άυλης συνταγογράφησης

Οι παραπάνω λειτουργίες είναι διαθέσιμες και για τα προστατευόμενα μέλη κάθε προσώπου. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα απλή και μοναδική προϋπόθεση για τη χρήση της είναι η εγγραφή στην άυλη συνταγογράφηση

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

MyHealth,Android,iPhone,app

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).