Elon Musk Mark Zuckerberg να μετρήσουμε τα γεννητικά μας όργανα

Ο Musk και ο Mark αντάλλαξαν προσβολές το Σαββατοκύριακο καθώς ο ανταγωνισμός μεταξύ των δισεκατομμυριούχων εντάθηκε κυρίως υπέρ του Zuckerberg. Την πέμπτη ημέρα ύπαρξής της, η νέα εφαρμογή Threads της Meta σημείωσε πάνω από 100 εκατομμύρια εγγραφές χρηστών, καθιστώντας μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εφαρμογές στην ιστορία.

mm

Εν τω μεταξύ, η κίνηση του Twitter πέφτει σύμφωνα με τον Mathew Prince, CEO της εταιρείας υπηρεσιών δικτύου Cloudflare, τα στοιχεία του οποίου δείχνουν ότι οι επισκέψεις στο Twitter μειώνονται σταθερά από τότε που ανέλαβε ο Musk, μια τάση που επιταχύνθηκε ελαφρώς τις τελευταίες εβδομάδες. Σαν απάντηση, ο Musk κάλεσε τον Zuckerberg για έναν διαγωνισμό μέτρησης των γεννητικών τους οργάνων.

Το Threads, που κυκλοφόρησε σαν ανταγωνιστής και άμεσο αντίγραφο της προβληματικής εταιρείας του Musk, ξεπέρασε με την ανάπτυξή του ακόμη και το . Αυτήν τη στιγμή είναι η εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις για iPhone και Android, σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων SensorTower.

“100 εκατομμύρια άνθρωποι εγγράφηκαν στο Threads σε πέντε ημέρες”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του Instagram Adam Mosseri στο Threads Monday. “Είναι τρελό. Δεν μπορώ να το βγάλω νόημα”.screenshot 2023 07 10 21 26 21

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι αντιδράσεις του Musk στα νέα του Threads κυμαίνονταν από ορκωμοσίες ότι δεν ανησυχεί για τίποτα από αυτά μέχρι την κατακραυγή του υποτιθέμενου μονοπωλίου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Meta. Την Κυριακή, ο Musk έγραψε στο Twitter: “Zuck is a cuck“. (Cuck, μια προσβολή που επιλέγουν οι συντηρητικοί, είναι συντομογραφία για το cuckold, μια λέξη για έναν άντρα που επιτρέπει στη γυναίκα του να κοιμάται με άλλους ανθρώπους.) Οκτώ ώρες αργότερα, ο Musk πρότεινε “ένα διαγωνισμό μέτρησης γεννητικών οργάνων”.

Ο Zuckerberg όμως δεν φαίνεται να ενοχλείται ιδιαίτερα. Το Threads έχει ένα σοβαρό εφόδιο για την πρόωρη επιτυχία του. Η εφαρμογή είναι χτισμένη στο δίκτυο Instagram, κάτι που σημαίνει ότι η εγγραφή διαρκεί δευτερόλεπτα. Οι χρήστες δημιουργούν αυτόματα ένα δίκτυο καθώς εγγράφονται συνεχώς φίλοι και ακόλουθοι από το Instagram.

Αυτό από μόνο του όμως δεν αρκεί για μια μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, αλλά δεν θα χρειαστούν και πάρα πολλά για να αποσταθεροποιηθεί ένα Twitter που ήδη παραπαίει. Στην πραγματικότητα, το Threads θα μπορούσε να αποτύχει αλλά να είναι μια σοβαρή νίκη για το Meta εάν γονατίσει ένα από τα λίγα μεγάλα ανταγωνιστικά κοινωνικά δίκτυα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Threads,Zuckerberg

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).