Αυτά είναι τα νέα emoji για το έτος 2020


Εκατόν δεκαεπτά νέα emoji έρχονται το 2020 και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται ninja, ζώα και περισσότερους χαρακτήρες με βάση το φύλο και το χρώμα του δέρματος.

emoji

Κάθε χρόνο, η μη κερδοσκοπική οργάνωση Unicode Consortium ψηφίζει και εγκρίνει μια νέα σειρά συμβόλων emoji για το εκάστοτε έτος. Έτσι για το έτος 2020 μόλις ανακοινώθηκε το Emoji 13,0 που είναι η τελική λίστα με 117 νέα emoji.

Αυτά τα νέα σύμβολα θα έρθουν στις περισσότερες πλατφόρμες κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Δεν θα περιέχουν όλες οι πλατφόρμες και τα 117 emojis. Οι περισσότεροι προγραμματιστές λογισμικού επιλέγουν περίπου το μισό από τη λίστα, για να το προσθέσουν στις διάφορες εφαρμογές και τα λειτουργικά τους συστήματα.

Τα νέα σύμβολα κυμαίνονται από νέες εκφράσεις προσώπου, όπως ένα χαμογελαστό πρόσωπο με ένα δάκρυ, μέρη του ανθρώπινου σώματος, όπως μια ανατομική καρδιά και πνεύμονες, ζώα, όπως μαύρη γάτα, βίσωνας, μαμούθ, κάστορας, πολική αρκούδα  και το πουλί dodo.

Υπάρχουν μερικές νέες επιλογές για φαγητό και ποτό, όπως βατόμουρα, ελιές, πιπέρι, ίσιο ψωμί σαν λαγάνα, Ταμάλες, φοντύ και τσάι με φυσαλίδες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news