Επαλήθευση στο Twitter; 20 δολάρια το μήνα

Ο σαν νέος ιδιοκτήτης του , έδωσε στους υπαλλήλους το πρώτο τους τελεσίγραφο: Τηρήστε την προθεσμία του για την επαλήθευση επί πληρωμή στο Twitter ή μαζέψτε τα πράγματά σας και φύγετε.

Η οδηγία θα αλλάξει το Twitter Blue, μια προαιρετική συνδρομή της εταιρείας, των 4,99 $ το μήνα που ξεκλειδώνει επιπρόσθετες λειτουργίες, σε μια πιο ακριβή συνδρομή που επαληθεύει τους χρήστες, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα και την εσωτερική αλληλογραφία που είδε το The Verge. Το Twitter σχεδιάζει επί του παρόντος να χρεώσει 19,99 $ για τη νέα συνδρομή Twitter Blue. twitter verified

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι ήδη επαληθευμένοι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους 90 ημέρες για να εγγραφούν ή θα χάσουν το μπλε σηματάκι. Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να τηρήσουν την προθεσμία και να κυκλοφορήσουν το νέο χαρακτηριστικό μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, διαφορετικά θα απολυθούν.

Ο φαίνεται να θέλει να ανανεώσει τον τρόπο επαλήθευσης των λογαριασμών στο Twitter. Την Κυριακή, έγραψε: “Η όλη διαδικασία επαλήθευσης ανανεώνεται αυτή τη στιγμή”.

  SpaceX απολύσεις για διαμαρτυρίες στις συμπεριφορές του Musk

0 Musk προχώρησε γρήγορα με τις αλλαγές στο Twitter, αλλάζοντας πρώτα την αρχική του σελίδα για χρήστες που έχουν αποσυνδεθεί. Με τη βοήθεια των μηχανικών της Tesla που έφερε στο Twitter σαν συμβούλους, σχεδιάζει μαζικές απολύσεις σε μεσαία στελέχη και μηχανικούς που δεν συνεισέφεραν πρόσφατα στη βάση του κώδικα. Αυτές οι περικοπές αναμένεται να ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα με τους διευθυντές να δημιουργούν ήδη λίστες εργαζομένων που θα απολυθούν.

Οι υπάλληλοι που επιφορτίστηκαν με την εκτέλεση των έργων του Musk από τότε που ανέλαβε τον έλεγχο το απόγευμα της Πέμπτης εργάζονταν μέχρι αργά το βράδυ και το Σαββατοκύριακο.

twitter,Elon Musk,επαλήθευση ταυτότητας,iguru

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


8  +  2  =