Επιστροφή του Donald Trump στο Twitter

Ο λογαριασμός του πρώην προέδρου στο αποκαταστάθηκε μετά από μόνιμη απαγόρευση τον Ιανουάριο του 2021.

Την Παρασκευή, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, , δημοσίευσε μια δημοσκόπηση που ρωτούσε εάν πρέπει να επιτραπεί στον Trump να επιστρέψει στην πλατφόρμα. Λίγο πάνω από 15 εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν, και έτσι το 51,8% ψήφισε υπέρ της επαναφοράς του Trump στο Twitter.Donald Trump,twitter,Elon Musk

Τον Ιούλιο του 2022, όταν το Twitter υπέβαλε την τελευταία τριμηνιαία αναφορά κερδών του πριν γίνει ιδιωτική εταιρεία, η πλατφόρμα είχε περίπου 237,8 εκατομμύρια ημερήσιους ενεργούς χρήστες με δυνατότητα δημιουργίας εσόδων. Ωστόσο, όταν η δημοσκόπηση του Musk τελείωσε το Σάββατο ψήφισε ένα μικρό κλάσμα της βάσης των χρηστών της εταιρείας.

“Ο κόσμος μίλησε. Ο Trump θα αποκατασταθεί. Vox Populi, Vox Dei», έγραψε ο Μασκ στο Twitter, παραθέτοντας μια λατινική φράση που μεταφράζεται σε “η φωνή των ανθρώπων, φωνή του Θεού”.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην πρόεδρος ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα είναι υποψήφιος για το ανώτατο αξίωμα του έθνους για άλλη μια φορά το 2024.

  Elon Musk αδυνατεί να πληρώνει το internet στην Ουκρανία

Η απαγόρευση του Trump στο Twitter έγινε λίγες μέρες μετά τις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, στις οποίες οι εξεγερμένοι προσπάθησαν να ανατρέψουν βίαια τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020.

“Μετά από προσεκτική εξέταση των πρόσφατων Tweets από τον λογαριασμό @realDonaldTrump και του περιβάλλοντος γύρω από αυτά – συγκεκριμένα πώς λαμβάνονται και ερμηνεύονται εντός και εκτός του Twitter – αναστείλαμε οριστικά τον λογαριασμό λόγω του κινδύνου περαιτέρω υποκίνησης βίας”, έγραψε το Twitter στο blog του τον Ιανουάριο του 2021.

Donald Trump,twitter,Elon Musk

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  87  =  92